M5 e60 2005
M5 e60 2005
Rozważam sprzedaż...
viewtopic.php?f=22&t=9924" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto wystawiam tylko tutaj, ale bez ciśnienia.
Do obejrzenia w Warszawie.
Cena 87tyś
Jak ktoś poważnie zainteresowany zapraszam na pw lub tel: 882-125-386
viewtopic.php?f=22&t=9924" onclick="window.open(this.href);return false;
Auto wystawiam tylko tutaj, ale bez ciśnienia.
Do obejrzenia w Warszawie.
Cena 87tyś
Jak ktoś poważnie zainteresowany zapraszam na pw lub tel: 882-125-386
Re: M5 e60 2005
Tak szybko już kupiłeś i sprzedajesz?
Opisz coś więcej o aucie jaka przeszłość skąd sprowadzona itp....?
OLSZI pisze:Tak szybko już kupiłeś i sprzedajesz?
Hola hola!
To że opisałem auto całkiem niedawno nie oznacza że mam ją od tego czasu

Auto kupiłem prawie rok temu, sam sprowadzałem z CH.
Było uszkodzone, ale nic konstrukcyjnie typu podłużnice, podłoga itp.
Wymieniono elementy, na lewym tylnym błotniku będzie szpachla bo był wyciągany a nie wycinany (dokładne foto z naprawy do wglądu dla zainteresowanych).
Foto jak to wygladało po sprowadzeniu i szczegółowe info co było wymieniane/naprawiane na maila.
Nic do ukrycia szczególnie na forum!!!
Nie po to zakładam wątki o cwaniakach co retuszują emki z ch aby tak samo postępować...
Moim skromnym zdaniem stan auto pomimo "przygody" urywa dupę

OLSZI to nie oferta dla Ciebie bo Ty handlujesz emkami więc okazji nie będzie:)
Hehehe nie szukam bo mam już m5 pytam z ciekawości bo myślałem że jesteś zmęczony wykończony eksplatacją m5 e60....skoro kupiłeś uszkodzony w Ch to Ty też zapewne szukałeś okazji aby było taniej jak byś nie szukał taniej okazji itp zakupilbys całe auto w Szwajcarii więc proszę nie wytykaj komuś zresztą Ty podobno handlujesz autami więc myślałem że kupiłeś na handel....
Jak widzisz m3 cabrio mam i nie chce jej sprzedać poprzednie m3 e46 też miałem długo nie wszystko kupuje by sprzedać...
Trochę dziwnie wygląda zakładanie galerii o aucie a chwilę później od razu sprzedam auto nie prościej byłoby od razu zrobić opis i zdjęcia w dziale sprzedam auto?
Pozdrawiam.
Jak widzisz m3 cabrio mam i nie chce jej sprzedać poprzednie m3 e46 też miałem długo nie wszystko kupuje by sprzedać...
Trochę dziwnie wygląda zakładanie galerii o aucie a chwilę później od razu sprzedam auto nie prościej byłoby od razu zrobić opis i zdjęcia w dziale sprzedam auto?
Pozdrawiam.
Ty to lubisz dużo pisać na klawiaturze...OLSZI pisze:Hehehe nie szukam bo mam już m5 pytam z ciekawości bo myślałem że jesteś zmęczony wykończony eksplatacją m5 e60....skoro kupiłeś uszkodzony w Ch to Ty też zapewne szukałeś okazji aby było taniej jak byś nie szukał taniej okazji itp zakupilbys całe auto w Szwajcarii więc proszę nie wytykaj komuś zresztą Ty podobno handlujesz autami więc myślałem że kupiłeś na handel....
Pozdrawiam.
Nie szukałem okazji i to auto okazją nie było choć chiałbym

Eksploatacja tego auta to czysta przyjemność a emka jest w takim stanie że nie trzeba co chwila wkładać worka monety...
Nie każdy zakłada temat o swoim aucie w dzień zakupu, ale jak Tobie to tak przeszkadza to mogę wykasować

Nie spinaj pośladów za tego "handlarza" trochę dystansu

Proszę zakończmy już tą jałową dyskusję, szczególnie jak nie jesteś zainteresowany autem, bo tylko bałagan się robi

Ok kończymy dyskusje swoją drogą to auto wygląda bardzo ładnie i fajnie że mały przebieg cena normalna myślę że oferta godna zainteresowania.
Pytałem z ciekawości nie myśl sobie że chciałem się czegoś uczepic....
Pozdrawiam i oby cieszyła nowego właściciela po zakupie.
Pytałem z ciekawości nie myśl sobie że chciałem się czegoś uczepic....
Pozdrawiam i oby cieszyła nowego właściciela po zakupie.
Nikt się nie odzywa z forum, więc chyba czas wystawić na mobile.
Sam mam m5 e60 i powiem tak sprzedaż tego modelu jest dość ciężka u nas m3 e46 i m3 e92 to chwila moment może akurat u mnie tak było... Ale z m5 słabe zainteresowanie nie mam pojęcia dlaczego chyba ludzie wolą m3...
OLSZI ja nie narzekam na sprzedaż bo jeszcze nigdzie jej nie wystawiałem
Myślałem, że może ktoś z forum się zainteresuje bo mega fajna sztuka, ze znaną przeszłością w rozsądnych pieniądzach, ale nie ma chętnych.
Trudno wystawie chyba od razu na mobile, bo u nas jak mówisz pewnie ciężko będzie.

Myślałem, że może ktoś z forum się zainteresuje bo mega fajna sztuka, ze znaną przeszłością w rozsądnych pieniądzach, ale nie ma chętnych.
Trudno wystawie chyba od razu na mobile, bo u nas jak mówisz pewnie ciężko będzie.
A jaki to ma przebieg?
EDIT: Doczytałem, proszę o info jak była uszkodzona na maila: daniel@goliat.radom.pl
EDIT: Doczytałem, proszę o info jak była uszkodzona na maila: daniel@goliat.radom.pl
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
SPRZEDANA