Sprzedam Bmw M3 e46
Sprzedam Bmw M3 e46
Witam wszystkich postanowiłem wystawić Emke na sprzedaż ale nie wiem czy to dobry pomysł...
Nie ma parcia by sprzedać auto generalnie wystawiam raczej z ciekawości czy będzie zainteresowanie i nie zależy mi jakoś mocno by się auta pozbyć...
Opis tego co robiłem jest w schowroom.
Cena myślę że w granicach 50 tyś zł.
Proszę nie komentować drogo tanio itp wiem ile auto jest warte i ile w nie zainwestowalem.
Nie dostanę tyle ile chce nie sprzedam....
Nie ma parcia by sprzedać auto generalnie wystawiam raczej z ciekawości czy będzie zainteresowanie i nie zależy mi jakoś mocno by się auta pozbyć...
Opis tego co robiłem jest w schowroom.
Cena myślę że w granicach 50 tyś zł.
Proszę nie komentować drogo tanio itp wiem ile auto jest warte i ile w nie zainwestowalem.
Nie dostanę tyle ile chce nie sprzedam....
Ostatnio zmieniony czw cze 18, 2015 15:45 przez OLSZI, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Sprzedam Bmw M3 e46
jaki rocznik?
manul,smg?
przebieg?
anglik ?
Zarejstrowany w kraju?
Dzięki za inf.
manul,smg?
przebieg?
anglik ?
Zarejstrowany w kraju?
Dzięki za inf.
Końcówka 2001r
Smg
Anglik przełożony oczywiście tak jak należy liczniki pamięci itp wszystko od Europy.
Cena 50 tyś zł za zarejestrowany.
Cały opis auta jest w schowroom...
Przebieg w tej chwili 102 tys km udokumentowany książkami i na bazie mot z UK auto kupiłem tam całe bez żadnej kategorii Hpi clear.
Pozdrawiam i jak coś to proszę dzwonić.
Smg
Anglik przełożony oczywiście tak jak należy liczniki pamięci itp wszystko od Europy.
Cena 50 tyś zł za zarejestrowany.
Cały opis auta jest w schowroom...
Przebieg w tej chwili 102 tys km udokumentowany książkami i na bazie mot z UK auto kupiłem tam całe bez żadnej kategorii Hpi clear.
Pozdrawiam i jak coś to proszę dzwonić.
A tak poza tym wymienione panewki profilaktycznie, vanosa także zregenerowałem, zrobione całe zawieszenie wahacze przód nowe tył wszystkie tuleje i tulejki itd...auto jest mocno doinwestowane dużo rzeczy wymieniłem i nie wymaga wkładu finansowego.
Zapraszam jak ktoś zainteresowany zakupem najlepiej żeby samemu obejrzeć.
Zapraszam jak ktoś zainteresowany zakupem najlepiej żeby samemu obejrzeć.
Widziałem jeździłem i nie idze się do czego doczepic co do przekładki wszystko porobione w 100% liczniki zamki i wszystkie szczegóły , stan auta potwierdza jego przebieg w swojej m-ce mam około 190 tys i widać że wnętrze jest bardziej wyeksplatowane. Jeżeli ktoś szuka m3 w dobrym stanie i za nie duże pieniądze to polecam bo za Europe w tym stanie trzeba by było słono zapłacić 

@blizerdix czemu nie kupiłeś ?blizerdix pisze:Widziałem jeździłem i nie idze się do czego doczepic co do przekładki wszystko porobione w 100% liczniki zamki i wszystkie szczegóły , stan auta potwierdza jego przebieg w swojej m-ce mam około 190 tys i widać że wnętrze jest bardziej wyeksplatowane. Jeżeli ktoś szuka m3 w dobrym stanie i za nie duże pieniądze to polecam bo za Europe w tym stanie trzeba by było słono zapłacić
Swoje autko kupiłem w październiku 2014 a wtedy nawet nie widziałem tego auta bo dopiero teraz olszi postanowił je sprzedać i tylko na forum wiec jak szukałem to poprostu nigdzie nie widnialo
Jeśli ktoś byłby chętny zakupić auto to oczywiście je zarejestruje w Polsce cena którą podałem jest za auto na PL tablicach... Na chwilę obecną jest zarejestrowane na mnie za granicą.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mka została zaliczkowana rejestruje auto w Polsce i nowy właściciel odbiera samochód.
Żal ale będzie kolejne m...
Pozdrawiam.
Żal ale będzie kolejne m...
Pozdrawiam.