Po długiej walce niestety jestem zmuszony przez sytuacje życiową sprzedać mój skarb...
Fabrycznie wyjechała jako 318i, jedyne co miała w wyposażeniu to elektryczne szyby i wspomaganie. Teraz jedyne co w niej zostało fabrycznego to karoseria.
Samochód przez ostatnie 2 lata bardzo mało użytkowany, wyciągany z garażu 2-3 razy w miesiącu by się nie zastał.
CENA : 25 499 zł
TEL : 886 607 160
(Często zdarza się tak, że mam spotkanie i nie mogę odebrać proszę dzwonić do skutku.)
Aktualnie posiada :
Przełożone części z anglika 3.2 mpower 97r cabrio 160 tys przebiegu. Pełny mpakiet (zderzaki, listwy progowe, kierownica) Klimatyzacje automatyczna. Licznik EU. , Fotele Vadery w skórze koloru czerwonego. Zawieszenie gwintowane FK z włożonymi wkładami KW. Felgi : BMW MOTORS SPORT 8j i 8.5j bez napisu. Dodaje też felgi OZ FUTURA 3tlg 8j i 8.5j Świeżo po polerce nie jeżdżone. Rozpórki by Nakrętka (przód i tył). Układ hamulcowy w oplocie dodatkowo przewody są miedziane. Nowe przewody paliwowe. Nowe Sprzęgło (1,5 tys km temu wymienione na nowe)
Jest to projekt którego nie ukończyłem do zrobienia jest jeszcze :
- Wymiana oleju (daje przy zakupie)
- Zamontowanie plastików odgradzających filtr powietrza od wentylatora, obudowe na wiatrak.
- W jednej piaście przekręciłem śrubę więc warto było by ja wymienić.
-Pęknięty błotnik (kolo jak auto było obniżone przy skręcie wypchało delikatnie błotnik i pękł lakier.
- wymienić uszczelkę przy napinaczu bo sączy się delikatnie olej.
- Tarcze hamulcowe raczej nadają się do wymiany zaświeciły się kontrolki na desce.
- Kierownica Serducho z sterowaniem radiem z kierownicy która jest nie podłączona
Link do tematu na forum :
BMW SYNDYKAT
FORUM BMW JELENIA GÓRA
Pare fot :
Taka Zastali :
Potem to juz byl dla mnie horror.. :
Poskladana i odrazu mi sie lepiej zrobilo..
Z Dodatkowych Gadzetow dokupionych :
Licznik:

I Kierownica

Tak wygladalo przed :

Tak wyglada po: Robione kalkulatorem:

Lampy w swietle dziennym :

OBC - Komputer 18 przyciskow - zwany tez Full OBC wraz z manetka do sterowania :

Boczki drzwi :
Aktualne były takie:

Beda czarne skory takie :

Moje perełki :

Felgi: 5.03.2013

Aktualne :
Kilka nowych foto

]