Amortyzatory
Amortyzatory
no i stało się ,
Sachsy w serwisie
1133 przód 970 tył x 2 wiadomo
W sklepie
Saschy około 600 zl za sztuke
Monroe okolo 450 zl za sztuke
i teraz tak
nie lepiej zapodać od razu zawieszenie gwintowane ? cena około 3 tys zł
http://www.allegro.pl/item1006357352_lo ... 39_m5.html np
pytałem u znajomego w firmie z Niemiec z tej firmy cos za 2,5 zl 4 sprezyny 4 amory.
Zupelnie nie rozumie przepaści cenowej ,choc ciekaw jestem różnic amortyzatorów montowanych podczas produkcji do tych niby orginalnych.
Sachsy w serwisie
1133 przód 970 tył x 2 wiadomo
W sklepie
i teraz tak
nie lepiej zapodać od razu zawieszenie gwintowane ? cena około 3 tys zł
http://www.allegro.pl/item1006357352_lo ... 39_m5.html np
pytałem u znajomego w firmie z Niemiec z tej firmy cos za 2,5 zl 4 sprezyny 4 amory.
Zupelnie nie rozumie przepaści cenowej ,choc ciekaw jestem różnic amortyzatorów montowanych podczas produkcji do tych niby orginalnych.
Re: Amortyzatory
ja na Twoim miejscu zapodal gwinta i chcialbym zeby w takiej cenie chodzily gwinty do e34
BUBU bierz gwint widziałeś w niedzielę w Ułężu Konrada M5 na gwincie mało że się lepiej prezentuje to dodajmy do tego właściwości trakcyjne jakie posiada auto na takim zawiasie 

- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Kris do e34 da sie kupic gwint w podobnej cenie, mam na mysli FK. Na pewno jest jeszcze jakas inna firma w podobnej cenie ale teraz nie pamietam nazwy.kris/// pisze:ja na Twoim miejscu zapodal gwinta i chcialbym zeby w takiej cenie chodzily gwinty do e34
Ksport robi do e34 fajne
Panowie to dział poświęcony e39
Co to za wypisy o e34

Z całym szacunkiem, ale osobiście uważam że seria zawias do E39 M5 to pomyłka. BUBU bierz gwint i nie zastanawiaj się anie chwili dłużej. Może B16
moge załatwić w dobrej cenie.
SPOx, żarcik. Seria jest na prawdę OK, jak nie jeździ się na MTD, wtedy spokojnie wystarcza. Jak chcesz polatać na MTD itd itp to idź w gwint, ale jakiś dobry bo M5 swoje waży, a drogi w Polsce jakie są, wszyscy wiemy.

SPOx, żarcik. Seria jest na prawdę OK, jak nie jeździ się na MTD, wtedy spokojnie wystarcza. Jak chcesz polatać na MTD itd itp to idź w gwint, ale jakiś dobry bo M5 swoje waży, a drogi w Polsce jakie są, wszyscy wiemy.
E39 M5 = spełnione marzenie
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
Ostatnio miałem mało czasu, za zaległości przepraszam, jak na coś nie odpowiedziałem, to piszcie na PW. Pozdrawiam.
To są już zamienniki?? Czy to dedykowane do E39 540i ??Bubu pisze:W sklepie
E39 M5 = spełnione marzenie