Witam,
Moge kupić wydech hartge za 6000zł , czy ktoś kiedyś na takim jezdził moze sie wypowiedzieć czy warto ? Chce zeby było agresywnie ale zeby było do wytrzymania z tego co widze nie ma katalizatorow z przodu wzgledem serii hmm ?
Wydech do BMW M3 e93 HARTGE
Re: Wydech do BMW M3 e93 HARTGE
Pogadaj z Mar-Tec. Wyjdzie podobnie, wydech bedzie nowy, aktywny i na pewno w brzmieniu na glosnym nie bedzie ustepowal a moze nawet bedzie lepiej brzmial. Na cichym na bank bedzie cichszy niz Hartge, brzmi jak seria. Jakosciowo bdb. Na minus, ze w tym porownaniu marka nie taka legendarna ale w PL robia tego troche i maja dobre opinie, sam zamowilem do e38 koncowe.
To jest auto uzytkownika SzymonBezM, ktory rzadko tu zaglada, mam nadzieje, ze nie bedzie mial nic przeciwko:

Wyszlo 5.5k z montazem, choc cena mogla wzrosnac w ostatnim czasie. Glowne katy wyciete. Brzmi po prostu kosmicznie.
To jest auto uzytkownika SzymonBezM, ktory rzadko tu zaglada, mam nadzieje, ze nie bedzie mial nic przeciwko:

Wyszlo 5.5k z montazem, choc cena mogla wzrosnac w ostatnim czasie. Glowne katy wyciete. Brzmi po prostu kosmicznie.
- e39540
- Auto: E60 M5 LCI; E61 520d LCI
Również bardzo polecam Mar-tec. Też z systemem klap, mam u siebie w E60.
Sam jestem ciekaw jaką Hartge zrobiło robotę z tym wydechem. Cena wysoka ale jak za cały ori wydech Hartge jeszcze do zniesienia. Decaty zastąpione prostymi rurkami, brak rezonatorów - będzie głośno na pewno. Normalnie bym tego nie kupił w tej cenie ale Hartge to nie Józek ze stodoły i ciekawe co za wydech odwalili.
- e39540
- Auto: E60 M5 LCI; E61 520d LCI
Moim zdaniem cena jak za cały wydech jest bardzo dobra. Za same końcowe np. Eisenmanna używki potrafią wołać 5-6k
-
- Auto: BMW M3 E92
Znajomy miał ten wydech u siebie w e92 M3, to jest wydech tak jakby na licencji Eisenmanna, brzmi bardzo podobnie do mojego Eisenmanna w wersji race, lecz mniej basowo i jest trochę cichszy.