bmw e46 m3 konstantynów łódzki srebrne
-
- Auto: 330d e46 204ps
bmw e46 m3 konstantynów łódzki srebrne
Witam szanowne grono. Czy ktoś widział to auto albo coś o nim wie ?? http://allegro.pl/bmw-e46-m3-i4543143310.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: bmw e46 m3 konstantynów łódzki srebrne
Zdajesz sobie sprawę, że to angol po przekładce?
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
-
- Auto: 330d e46 204ps
tak zauważyłem to. Tylko chodzi mi bardziej o stan i czy ktoś już był go oglądać 

Pod maską brakuje części osłony wisko, kilku spinek, i naklejek więc komuś nie zależało przy naprawie na dokładności 

Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
Tutaj jest temat o tym aucie:
viewtopic.php?f=32&t=6708" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=32&t=6708" onclick="window.open(this.href);return false;
Poczytałem, ale był ktoś znający się na M obejrzeć?
Nie wiem czy warto robić sobie wycieczkę. Właściciel nie posiada jej za długo, ma na nią umowę. W dowodzie jest ktoś inny. Podobno uszkodzone podwozie auta, podpora wału. Ale chyba mało prawdopodobne żeby od nawierzchni ucierpiała podpora.
http://allegro.pl/bmw-e46-m3-i4771896924.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie wiem czy warto robić sobie wycieczkę. Właściciel nie posiada jej za długo, ma na nią umowę. W dowodzie jest ktoś inny. Podobno uszkodzone podwozie auta, podpora wału. Ale chyba mało prawdopodobne żeby od nawierzchni ucierpiała podpora.

http://allegro.pl/bmw-e46-m3-i4771896924.html" onclick="window.open(this.href);return false;
mam auta po 3-4 lata i wciaz nie ma mnie w dowodzie. Inne uszkodzenia oprocz podpory? Daleko masz? Zdajesz sobie sprawe, ze trzeba wlozyc w auto napewno jakies min 10k? Rozwazasz drozsze czy interesuja Cie najtansze e46 dostepne?
Mam ok 200km, niezadaleko. Długo już chyba jest z tego co widzę, to myślałem że może ktoś już widział i oceniał.
Bardziej jestem ciekaw czy to "okazja" bo powiedzmy właściciela przerósł koszt utrzymania i zbliża się zima. Czy to przysłowiowa "skarbonka". Na pewno jest tańsza bo to anglik. Nie miałem nigdy dłużej auta niż 1-1,5 roku wiec nie szukam perełki na całe życie. Miałem kilka e39 v8 i parę innych swapów typu e30 v8, lecz takim "wariatem" jeszcze nie jeździłem. Marzy mi się takie M. Jeśli do remontu silnik, głowica, skrzynia, czy vanosy to wóz odpada. Ale jeśli jakieś drobne wycieki, luzy w zawieszeniu, problemy po przekładce itp.. to jak najbardziej jestem zainteresowany.
Pozdrawiam..
Bardziej jestem ciekaw czy to "okazja" bo powiedzmy właściciela przerósł koszt utrzymania i zbliża się zima. Czy to przysłowiowa "skarbonka". Na pewno jest tańsza bo to anglik. Nie miałem nigdy dłużej auta niż 1-1,5 roku wiec nie szukam perełki na całe życie. Miałem kilka e39 v8 i parę innych swapów typu e30 v8, lecz takim "wariatem" jeszcze nie jeździłem. Marzy mi się takie M. Jeśli do remontu silnik, głowica, skrzynia, czy vanosy to wóz odpada. Ale jeśli jakieś drobne wycieki, luzy w zawieszeniu, problemy po przekładce itp.. to jak najbardziej jestem zainteresowany.
Pozdrawiam..
-
- Auto: M3 E46, M3 E36 S62B50, E30, X5
- Kontakt:
Gdyby to byla "okazja" to by jej już dawno nie było - auto wisi od wakacji, a pojawiło się ponownie do sprzedania u obecnego właściciela też bardzo szybko po zakupie.
Nie widziałem jej, ale widziałem przez ostatnie 6 miesięcy kilkanaście innych sztuk którym do "ideału" zawsze trochę brakowało i sprzedawały się za sporo większe kwoty zarówno angole do/po przekładce, jak i EU po dzwonach - stąd wniosek że pewnie nie jest różowo
Nie masz daleko - jedź i zobacz
Chociaż moim zdaniem jak patrze np na TO OGLOSZENIE to sam nie wiem - może jakiś ch...wy czas na sprzedawanie bo jak ja szukalem to sporo gorsze oferty znikaly w ciągu 1-2 dni
Nie widziałem jej, ale widziałem przez ostatnie 6 miesięcy kilkanaście innych sztuk którym do "ideału" zawsze trochę brakowało i sprzedawały się za sporo większe kwoty zarówno angole do/po przekładce, jak i EU po dzwonach - stąd wniosek że pewnie nie jest różowo

Chociaż moim zdaniem jak patrze np na TO OGLOSZENIE to sam nie wiem - może jakiś ch...wy czas na sprzedawanie bo jak ja szukalem to sporo gorsze oferty znikaly w ciągu 1-2 dni

Hmm... ja ogłaszam od 6 miesięcy i jakoś nikt nie był oglądać.brus_ik pisze:Gdyby to byla "okazja" to by jej już dawno nie było - auto wisi od wakacji, a pojawiło się ponownie do sprzedania u obecnego właściciela też bardzo szybko po zakupie.
- Sieniek
- Auto: BMW M3 E46/Yamaha R1
A która to twoja?
“Speed has never killed anyone. Suddenly becoming stationary, that's what gets you.” ― Jeremy Clarkson