to, ze auto jest poleasingowe to wiem, bo doszedlem do nastepujacego linka:
http://www.2hl.pl/szczegoly.aspx?idofer ... dbranzy=20
tu macie tez opis auta, wraz z pomierzonymi wartosciami na poszczegolnych malowanych elementach.
to nie jest tak, ze szukam jakiejs mega okazji, bo auto wystawiane bylo od 140, albo 150 netto o ile dobrze pamietam. problem jest taki, ze teraz jest kiepski moment na sprzedawanie aut nietypowych - wystarczy popatrzec na _zadbane_ egzemplarze, ktorych ceny zanizaja rowniez smieci.
nie tak dalej jak pol roku temu 2008 cl63amg, salon polska, bez ani jednego elementu malowanego nie mogl sie sprzedac za 160 netto, ostatnio cl500 2008 poszly za jakies 110netto (choc tu juz malowane elementy byly).
dla mnie malowany element nie wyklucza "bezwypadkowosci" auta, o ile jest na to dokumentacja sensowna.
nie wiem w ktorym miejscu malowany byl dach - auta na zywo nie ogladalem - mogl byc po gradzie, albo szyszkach z drzewa, ale z drugiej strony mogla byc wstawiana tylna podloga wraz z blotnikami

ale to juz trzeba zobaczyc na zywo.
myslalem, ze ktos ogladal auto i cos na jego temat wie. wystarczyloby "stary odpusc temat, bo wstawiany tylni pas, podloga, blotniki tylne, a belka byla wyrwana" i tyle