Z góry przepraszam administratora, jednakże uznałem że z uwagi na fakt, iż tytułowy samochód jest ciągle sprzedawany, warto jest zamieścić poniższy link celem ostrzeżenia (proszę o nieusuwanie chociaż przez parę dni). Nie przyklejam zdjęć i opisów, żeby nie umniejszać zasług chłopaków z "bez-wypadkowe".
1. LINK DO M5 - sprawdź co kupujesz
2. Aktualne ogłoszenie
BMW M5 E60 2006r. Brąz
Re: BMW M5 E60 2006r. Brąz
Mi to śmierdzi prowokacją. Przecież ten wrak ze zdjęć nie nadaje się do niczego a co dopiero do naprawy. Prędzej bym kwestionował legalność tego samochodu niż jego wypadkową przeszłość.
Sławko a że kupić można nowe nadwozie nie pomyślałeś ?
Ja znam temat tego BMW juz od dawna, z wielu forów. Ile ludzi - tyle opinii - jedni twierdzą że przeszczep, inni że tylko papiery od niego zostały wziete... Ja natomiast zauważam jedną rzecz której nikt nigdziez nie wspominał. Otóż w tym "polskim" są czarne (piano-black) listwy osdobne na desce i tunelu środkowym, a w tym "rozbitym" są brązowe. 

Kwestia listew jest zrozumiała:
Wrak był tak poturbowany że na bank była deska popękana więc zmienili całość tj deskę z listwami (bo taka im się trafiła to i takie listwy).
Podobnie było też z m5 kombi swojego czasu opisywanym: przed dzwonem zwykły pogięty dach, a po dzwonie panorama (widocznie taki akurat się trafił w dobrej cenie
Wrak był tak poturbowany że na bank była deska popękana więc zmienili całość tj deskę z listwami (bo taka im się trafiła to i takie listwy).
Podobnie było też z m5 kombi swojego czasu opisywanym: przed dzwonem zwykły pogięty dach, a po dzwonie panorama (widocznie taki akurat się trafił w dobrej cenie