m5 e39 zielona ostrów wielkopolski
m5 e39 zielona ostrów wielkopolski
Witam.Czy koś może zna ten egzemplarz?auto jest w ostrowie wlk.a wcześniej było w łodzi.ponoć wszytko jest idealne?
nie wiem jak wkleić fotki więc wysyłam link do fotek na picasa:
https://picasaweb.google.com/akonury/M5e39#
auto aktualnie jest na otomoto.pl
nie wiem jak wkleić fotki więc wysyłam link do fotek na picasa:
https://picasaweb.google.com/akonury/M5e39#
auto aktualnie jest na otomoto.pl
Re: m5 e39 zielona ostrów wielkopolski

jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
To nie jest ta zielona przedliftówka, która była kiedyś długo do sprzedania w Radomiu?
ponoć wcześniej była w łodzi a pierwszy właściciel to był prezes heleny:)
jakby ktoś cos wiedział to z góry dziękuje.
Dzięki wielkie za fotki:)
jakby ktoś cos wiedział to z góry dziękuje.
Dzięki wielkie za fotki:)
Witaj,
tak, to auto jeżdziło w Łodzi. Znam dobrze byłego właściciela. Faktycznie kupił je od prezesa Heleny (a ten zamówił ją w polskim salonie). Do momentu "wyjazdu" z Łodzi auto było w super stanie. Jeśli jesteś zainteresowany dalszymi informacjami to daj znać na forum lub na email.
tak, to auto jeżdziło w Łodzi. Znam dobrze byłego właściciela. Faktycznie kupił je od prezesa Heleny (a ten zamówił ją w polskim salonie). Do momentu "wyjazdu" z Łodzi auto było w super stanie. Jeśli jesteś zainteresowany dalszymi informacjami to daj znać na forum lub na email.
Bartolo
orientuje się ktoś cos o tej m5 ? czy juz sprzedana ? czy sie aukcja zakonczyła?
Pale gume a nie dusze
Witam i pozdrawiam miłośników marki. Jeśli można chciałbym się podłączyć do tematu powyżej. Znalazłem w/w M5 wystawioną na sprzedaż i oczywiście mam pytanie czy ktoś z Was posiada większą wiedzę na temat auta. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Fajna bo zielona z zielonym środkiem, nietypowa.
Tak samo nietypowa jak ta co była z radomia, później miała uszkodzony przód, a jeszcze wcześniej była w szwecji z większym przebiegiem.
No ale może się mylę.
Tak samo nietypowa jak ta co była z radomia, później miała uszkodzony przód, a jeszcze wcześniej była w szwecji z większym przebiegiem.
No ale może się mylę.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Ok dzięki za info. Jak ktoś jeszcze coś ?? wie to proszę o dalszą pomoc. Pozdrawiam