Piszę z pytaniem o jakieś uwagi, sugestie związane z egzemplarzem eM poniżej. Wiem.... auto słabo wyposażone, ogólnie jakoś specjalnie nie powala na kolana, z tym, że dłuższy czas obserwuje polski rynek M3 to ta przez dłuższy czas nie może znaleść nowego właściciela. Lecz korzystając z okazji, że w weekend będę w Siedlcach auto jak najbardziej mogę podjechać obejrzeć, tylko czy warto? Może ktoś zna bliżej historię i może mi coś podpowiedzieć. Poniżej zdjęcia, opis i link do aukcji. Z góry dziękuję za odpowiedzi, Pozdrawiam

Witam...
Do Sprzedania ładna BMW E46 M3 2002r. Skrzynia biegów SMG. Kolor Carbonschwarz metalic - Granatowy. Koła Oryginał 18 cali z oponami zimowymi. Lampy tył LED .
Po wymianie silnika (silnik z BMW Z4M z 2006r czyli silnik po lifcie z bardzo małym przebiegiem 50tyś KM)
Auto w bardzo dobrym stanie technicznym po wymianie oleju filtrów itd...
Jeżeli chodzi o rozwarstwiającą się podłogę bagażnika to jest już ona usztywniona rozpórkami przez wcześniejszego właściciela.
Proszę o kontakt tylko poważnie zainteresowanych! (Mogę dosłać więcej zdjęć ) W razie pytań telefon do mnie 600-260-674. Zapraszam do zakupu jak i do obejrzenia samochodu w Siedlcach.