BMW M3 F80, M6 F13 oraz M4 F82 szwajcar "bezwypadek"
Re: bmw m3 f80 oraz M6 szwajcar "bezwypadek"
a może Ty jesteś tym gościem , jak możesz pisać ze to było dobre auto - to był złom tyle ze jezdzacy jest teraz ... dobry to był zapewne przed wypadkiem , udało się go sprzedać teraz bo ktoś zasugerował się cena TANIO , wiem ze tak to działa bo sam w wakacje sprzedałem m3 nadające się wedle mnie na złom blacharsko i mechanicznie ale cena robi cuda . Roznica jes tylko taka ze tu sprzedający nie wpomniał jak auto wyglądało ...
06/00 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
07/02 996 Turbo Manual Polar Silver/Grey
02/03 996 Turbo Manual Carrera White/Gray
05/03 996 Turbo Manual Seal Gray/Black
Myślę, że nie chodzi o to czy to był złom czy nie tylko o bezczelne wciskanie tekstu 'absolutny bezwypadek' itp.
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
Chyba Ty Tej!M3 FAN 1 pisze:Wy już tak nie pierdo. ...e sami potukami jezdzicie ty tez kolego.
Nie bronię właściciela czarną widziałem i nie był to złom
Za to M6 to już można pod ulepa zaliczyć.
Obydwa ulepy w pizdu, mogles chapnac za cwierc miliona ta Twoja czarna padaczke czemu tego nie zrobiles? Zabraklo środków?
Czytam te wypowiedzi, wypociny i stwierdzam że dobrze, że istnieje coś takiego jak internet i wszyscy flustraci mogą wyrzucać swoje kompleksy i mądrości. Zawsze uważałem, że takie fora są dobre dla życiowych nieudaczników, co nie potrafią sami nic konstruktywnego zdziałać, i jedyne co im pozostaje to krytyka innych. Gość częściowo naprawia samochody kupując trudno dostępne części, aby przy finalnej naprawie było łatwiej ale widać że takim flustratom ciężko dogodzić. Widać cechę Polaków, że z zawiścią i zazdrością nie mogą sobie poradzić.
Masz na myśli frustratów?
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272
Następny wczoraj zarejstrowany... Trudno dostępne części do nowych aut? Pewnie i trudno dostępne, jak się szuka na złomie, bo za normalną kasę od producenta w życiu by się nie opłacało tego robić, o czym było mówione wcześniej.BMW MMM pisze:Czytam te wypowiedzi, wypociny i stwierdzam że dobrze, że istnieje coś takiego jak internet i wszyscy flustraci mogą wyrzucać swoje kompleksy i mądrości. Zawsze uważałem, że takie fora są dobre dla życiowych nieudaczników, co nie potrafią sami nic konstruktywnego zdziałać, i jedyne co im pozostaje to krytyka innych. Gość częściowo naprawia samochody kupując trudno dostępne części, aby przy finalnej naprawie było łatwiej ale widać że takim flustratom ciężko dogodzić. Widać cechę Polaków, że z zawiścią i zazdrością nie mogą sobie poradzić.
Finalna naprawa? To oznacza, że BMW opisane jako "bezwypadkowe" jest jeszcze do "finalnej naprawy" - no tak, przecież...
Niestety, internet istnieje i pozwala w końcu na piętnowanie kanciarzy i złodziei.
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m3-carbon- ... y4Neb.html" onclick="window.open(this.href);return false; wrocila, teraz z opinia rzeczoznawcy 

Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
O tej m6 jest juz na bezwypadkowe.net 

Kolejna emka w ofercie, ale tym razem zaskoczenie bo nie zaznacza że BEZWYPADEK!
Czyli nawet taki wydawałoby się niereformowalny sprzedawca jak AUTOWIZJA wykazał to minimum, choć nie sprawdzałem innych ogłoszeń.
Vin WBS3R910X0K452671
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m4-europa- ... ykZRB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Czyli nawet taki wydawałoby się niereformowalny sprzedawca jak AUTOWIZJA wykazał to minimum, choć nie sprawdzałem innych ogłoszeń.
Vin WBS3R910X0K452671
http://otomoto.pl/oferta/bmw-m4-europa- ... ykZRB.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
Temat wyczyszczony. Mam prośbę, żebyście dali już spokój ze wzajemnym obrażaniem się na tym forum. Jeżeli się nie dostosujecie to polecą kolejne ostrzeżenia.
OLEJE MILLERS OILS / ORYGINALNE CZĘŚCI BMW
BBS / SUPERSPRINT
HRE / EISENMANN
RABATY DLA FORUM
KONTAKT --> PW
a propos tego białego M4 - byłem nim poważnie zainteresowany dopóki nie wpuściłem pełnego VINu w google. sprzedawca fajnie się zabezpiecza, bo daje tylko 7 ostatnich znaków VINu K452671 - pełny VIN dostałem od dealera i oto magicznie znalazłem się na tej stronie. sprzedawca przyznaje się, że auto miało "uszkodzenie" jak to nazywa i podsyła zdjęcia (a właściwie to zdjęcia zdjęć......) już po naprawie większości uszkodzeń oprócz przodu przez co sprawia wrażenie, że samochód miał tylko lekkie walnięcie w okolicach prawej przedniej lampy. chciałem zrobić przegląd przedzakupowy w ASO, sprzedawca warunkuje to wpłacaniem zadatku, bo w jego okolicy żadnego ASO nie ma a rzekomo raz już z kimś się umówił i potencjalny kupujący nie przyjechał.
Widziałem auto jeździłem nim poszycie tył wymienione na nowe z tego co kojarzę, po dużym serwisie w aso olszowiec napewno mechanicznie jest igła
Jak chcesz kupić taką co nie miała takiej przygody trzeba szukać w kwocie 300+... Nawet bliżej 350 tys zł.
Wiem bo sam szukałem.
Jak chcesz kupić taką co nie miała takiej przygody trzeba szukać w kwocie 300+... Nawet bliżej 350 tys zł.
Wiem bo sam szukałem.
używane oferowane przez autoryzowany serwis BMW, bezwypadkowe M4 jest za 275 tys zł. Gdyby było lepiej wyposażone to sam bym się nią zainteresował. Jeśli wszystko jest tak fantastyczne to czemu właściciel nie pokazuje tych zdjęć, które można znaleźć tutaj tylko wysyła po częściowej naprawie? Auto jest po małym przeglądzie - info z ASO. samochód z tego co widzę był przynajmniej kilkukrotnie oferowany na aukcjach w ciągu ostatnich 10 miesięcy - skoro to taka "igła" to czemu nikt się na nią nie połasił.
Nikt tutaj nie napisał że to jest igła a dlaczego właściciel nie pokazuje wszystkich zdjęć musiał byś się jego zapytać.
Dobre fajnie wyposażone m4 to praktycznie 100 więcej.
Pozdrawiam.
Dobre fajnie wyposażone m4 to praktycznie 100 więcej.
Pozdrawiam.