Co sądzicie? Po opisie wszystko pięknie ładnie, ale jak wiadomo, różne "perełki" można znaleźć na Allegro!
BMW M3 - Toruń
BMW M3 - Toruń
http://moto.allegro.pl/bmw-m3-m-wersja- ... 70079.html
Co sądzicie? Po opisie wszystko pięknie ładnie, ale jak wiadomo, różne "perełki" można znaleźć na Allegro!

Re: BMW M3 - Toruń
Krótko: albo ktoś jest idiotą (jeśli wóz jest bezwypadkowy, serwisowany etc.), albo ma (dosłownie) nóż na gardle, tyle w temacie.
Autu sie nie przygladalem, znam wlasciciela, fajny chlopak, glodem raczej nie przymiera. Pamietam tez z potyczki, ze dobrze zapierdala. Auto ma ze 2 lata, entuzjasta nietypowych aut.
Czyli auto chciałby sprzedać, bo mu się znudziło lub stoi nieużywane długi czas, a na kasie mu nie zależy, bo ma jej w pip. Kto pierwszy zakupi?
Dzwonilem w sprawie tego samochodu i troche dowiedzialem sie z innych zrodel na ten temat.
Auto w 2010 mialo przebieg juz 118tys, a teraz nagle 110tys...
Byly jakies 3 wieksze naprawy silnika w ASO
Zderzak i tylny blotnik byly malowane
Panewki byly robione przy ok 40tys km
Ja osobiscie dalem sobie spokoj z tym ogloszeniem
(sa to informacje z 3 reki, ale z wiarygodnego zrodla)
Auto w 2010 mialo przebieg juz 118tys, a teraz nagle 110tys...
Byly jakies 3 wieksze naprawy silnika w ASO
Zderzak i tylny blotnik byly malowane
Panewki byly robione przy ok 40tys km
Ja osobiscie dalem sobie spokoj z tym ogloszeniem
(sa to informacje z 3 reki, ale z wiarygodnego zrodla)
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Poza przebiegiem nie widzę tu nic strasznego.
Jeżeli tylko jeden błotnik był malowany jest to okazja w tej kasie choć myślę,że tak kolorowo nie będzie.
Jeżeli tylko jeden błotnik był malowany jest to okazja w tej kasie choć myślę,że tak kolorowo nie będzie.
-
- Kontakt:
dziwi mnie tylko fakt czego Wy szukacie za taka cene 

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Igły trzeba szukać minimum 20k drożej i sam fakt posiadania takich pieniędzy nic nie da bo takich aut jest bardzo mało i rzadko są na sprzedaż a za 55-65k trzeba się liczyć,że kupujemy ulepa mniejszego bądź większego i pójść na pewne ustępstwa.
Okazja i M3 to do siebie nie pasuje.
Okazja i M3 to do siebie nie pasuje.