bordowe m5 z płocka

Baza danych BMW ///M
Zefffiros

Re: bordowe m5 z płocka

Post autor: Zefffiros » wt gru 27, 2011 14:48

Potrafie odróżnić 3.6 od 3.8 i jest tam 3.6
Natomiast jak wspomniałem kierowałem się ceną i ogólnym stopniem zniszczenia reszty niż tylko samym silnikiem. A reszta oprócz dołów drzwi i jakiś drobiazgów jest ok.

Kończąc dyskusje, jest silnik 3.6 i trudno będę z tym żył.
Jak się trafi 3.8 w rozsądnym stanie i za rozsądne pieniądze to kupie, jak nie to będę jeżdził wersją lekko skundloną :cool: trudno.
Założe nowy wątek i tam będę się rozwijał, ale to za kilka dni.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
Kontakt:

Post autor: Venom » wt gru 27, 2011 14:55

Zefffiros pisze: Założe nowy wątek i tam będę się rozwijał, ale to za kilka dni.
Pozdrawiam
I na to czekam! Serdeczne pozdrowienia i zapraszam również do umieszczenia auta na mojej stronie :)

ZMIJA PŁOCK

Post autor: ZMIJA PŁOCK » wt gru 27, 2011 20:48

To auto musiało stać w garażu bo nigdy nie było go widać w Płocku. Nikt z kolegów nie zna auta.

GRATULUJE ZAKUPU :lol: :lol: :lol: i czekam na zmiany

Kudłaty

Post autor: Kudłaty » wt sty 03, 2012 23:16

Cena jak na kundelka wydaje się być rozsądna biorąc pod uwagę ogólny przedstawiony wizerunek pojazdu co do zawieszenia, wnętrza i stanu blacharskiego. Szalenie dziwi tak ogromne zainteresowanie tym egzemplarzem. Gratulacje zakupu. Czekam z niecierpliwością na opisy i fotorelację z napraw. Powodzenia.

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » śr sty 04, 2012 23:37

Kudłaty pisze:Szalenie dziwi tak ogromne zainteresowanie tym egzemplarzem.
Bo w Polsce jest tak, że dla większość ludzi za priorytet bierze cenę zakupu. Nie patrzą już na inne detale i kwoty jakie później wpakują w auto. Choć są od tego wyjątki. Kolega Camil też wystawiał swoje auto tanio, a zainteresowania nie miał. Dziwny kraj :D

Zefffiros

Post autor: Zefffiros » czw sty 05, 2012 12:43

Cały czas brak czasu powstrzymje mnie przed jakimiś konkretnymi działaniami.
Ponadto czekam cały czas na silnik może się jakiś trafi zanim zainwestuje w to co jest.
Z silnikiem wyjaśni się w niedzielę, na razie miałem dwa telefony:
1. od oszusta co miał podobno silnik igłe z 2k PLN byle mu wpłacić zaliczkę 1K :)
2. od gościa co zadzwonił i miał chęć, ale potem nigdy nie oddzwonił i nie odpowiadał na sms-y, kategoria żartowniś.

Teraz dogaduje się z jednym niemcem, jak się uda to zmieniam na 3.8 jak nie to trudno pozostaje przy kundelku, albo jak bedzie kasa to zmigruje do s62 :cool:

Co do ceny, nie ma praktycznie podaży tych samochodów. Kupiłem co było :) i nadawało się do odbudowy. Postanowiłem że lepiej kupić za 14 i władować kolejne 20 i mieć pewność co jest zrobione.
Przez ostatnie 8 miesięcy było 5 sztuk e34 M5 do sprzedaży:
- z Gdańska, która nie była tragiczna, ale do ideału daleko poszła za 24K
- z Wawy z gazem padlina poszła za 13K (chyba, bo ogłoszenie zniknęło)
- z Częstochowy, nie zdążyłem obejrzeć ktoś kupił
- z Wawy za 30 + opłaty - w ładnym stanie chyba (bo nie było jak pojeżdzić), facet zostawił ją dla siebie
- z Płocka którą kupiłem za 14k

A popyt na tego typu maszyny jest

Awatar użytkownika
Venom
Moderator
Kontakt:

Post autor: Venom » czw sty 05, 2012 19:18

W PL ciężko znaleźć silnik S38B38. Niedawno był jeden z rozbitka, ale nie wiem czy się sprzedał. Ciekawą opcją jest S62.

Co do stanu aut na polskich aukcjach to faktycznie różnie bywa. Ciekawe jakie będzie zainteresowanie, jak ja wystawie swoje na sprzedaż. Z tego co wiem to i kolega Camil i Kudłaty jak chcieli sprzedać to zainteresowanie było prawie żadne.

ODPOWIEDZ