M5 E39 TERESIN
- KAFELm5pwr
- Kontakt:
M5 E39 TERESIN
Witam ponownie, w miarę możliwości potrzebuje informacji na temat tego auta , jestem jeszcze za granicą , lecz jak przyjadę zamierzam oglądnąć w kraju dwa egzemplarze. Jedną z Tomaszowa M. użytkownika forum a drugą właśnie tą z Teresina. Prosiłbym o jakieś info, trochę więcej jak w opisie.
LINK http://otomoto.pl/bmw-m5-e39-full-opcja-C17538311.html
Dziękuję.
[img][img]http://img824.imageshack.us/img824/1082/beztytuuorw.png[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
LINK http://otomoto.pl/bmw-m5-e39-full-opcja-C17538311.html
Dziękuję.
[img][img]http://img824.imageshack.us/img824/1082/beztytuuorw.png[/img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
Ostatnio zmieniony wt mar 29, 2011 20:39 przez KAFELm5pwr, łącznie zmieniany 1 raz.
Mpower , wszystko jasne nie ma kompromisów.
Re: M5 E39 TERESIN
Srebrna ma znaczek w dupowatym miejscu co może lecz nie musi coś sugerować.
- KAFELm5pwr
- Kontakt:
Oczywiście , ciekawa teoria źle przyklejonego znaczka. Trzeba brać poprawkę , samochód nie jest nowy lecz sprawia wrażenie zadbanego przynajmniej z foto. Zobaczymy co powie serwis po sprawdzeniu nr VIN , oraz jak auto prezentuje się na żywo. Na pewno koszty jakieś będą , to jest nieuniknione przy takim aucie. Najważniejsze aby nie było ''zagipsowane'' , krzywe i silnik ładnie równo grał. Obada się na miejscu , lepiej dobrze sprawdzić przed zakupem niż później pukać się w główkę.
Mpower , wszystko jasne nie ma kompromisów.
Kolego, ostatnio przy okazji oglądałem kumplowi auto, które na zdjęciach było idealne, bezwypadkowe... W środku sierść jakiegoś psa, wszędzie dosłownie! Wszystko obdrapane, podniecione, zgnite i klepane nieudolnie tu i tam... Nie wspomne o symbolicznym przebiegu i takich tam.
Ehhh... Polska
Ehhh... Polska
Nie była to przypadkiem m3 e46 z Legionowa? W zeszłym roku ją oglądałem, obraz nędzy i rozpaczy, fotele zjedzone przez Labradora i obita ze wszystkich stron a cena 94k z kosmosu.
Nie, chodziło o coś innego, ale na zdjęciach laleczka, pełna galeria... A na live masakra 

-
Witam szanownych kolegów...
Jestem nowym użytkownikiem na tym forum i jestem właścicielem błękitnej BMW e39 M5 z Teresina... Nie srebrnej jak napisał kolega ,,Kudłaty,,
Widząc wasze podejrzenia co do mojego auta, postanowiłem napisać i rozwiać wasze wątpliwości... Moge zagwarantować że samochód w realu wygląda tak jak na fotkach, jest czyściutki i zadbany w środku, na zewnątrz jak i mechanicznie... Auto ma autentyczny przebieg , potwierdzony w autoryzowanym serwisie BMW we Wloszech , jak i w Polsce ...
Co do znaczka( też mnie to zaciekawilo), lecz nie znam jego histori, zakupilem auto z tak naklejomym znaczkiem...
Auto moge sprzedać na oryginalnych lampach tylnych, przednich, z nawigacją mk3, z monitorem 4/3 i starym tunerem od 4/3(tak jak była sprzed face lift-u)
Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia auta i na jazde próbną. Jak macie jakieś pytania to pisać lub dzwońcie 00393493247101 Roman...
Bez problemu można podjechać na autoryzowany serwis BMW...( Na koszt klienta
)
Jestem nowym użytkownikiem na tym forum i jestem właścicielem błękitnej BMW e39 M5 z Teresina... Nie srebrnej jak napisał kolega ,,Kudłaty,,

Widząc wasze podejrzenia co do mojego auta, postanowiłem napisać i rozwiać wasze wątpliwości... Moge zagwarantować że samochód w realu wygląda tak jak na fotkach, jest czyściutki i zadbany w środku, na zewnątrz jak i mechanicznie... Auto ma autentyczny przebieg , potwierdzony w autoryzowanym serwisie BMW we Wloszech , jak i w Polsce ...
Co do znaczka( też mnie to zaciekawilo), lecz nie znam jego histori, zakupilem auto z tak naklejomym znaczkiem...
Auto moge sprzedać na oryginalnych lampach tylnych, przednich, z nawigacją mk3, z monitorem 4/3 i starym tunerem od 4/3(tak jak była sprzed face lift-u)
Zainteresowanych zapraszam do obejrzenia auta i na jazde próbną. Jak macie jakieś pytania to pisać lub dzwońcie 00393493247101 Roman...
Bez problemu można podjechać na autoryzowany serwis BMW...( Na koszt klienta