Witajcie!
Mam zla nowinke na temat nowych Tstow do S38 poprostu zaczynaja przeciekac!!! A w sczegolnosci chodzi tu o nowego wykonawce tej czesci! Bo jak wszyscy wiemy ze poprzednia firma byl (Behr) ktora robila je do tej pory i nie bylo najmnieszego problemu!
Czy (BMW czesci) musi nam naprawde utrudniac zycie!!!???:(
Wiecej info, i fotki tu:
http://www.m5board.com/vbulletin/showth ... p?t=114001
Pozdro,
Cieknace Termostaty do S38!!!
Cieknace Termostaty do S38!!!
'93 DaytonaViolett B36 360tys km
Re: Cieknace Termostaty do S38!!!
!!!F***k!!! właśnie zamontowałem nowy ciekawe czy stary juz na śmietniku czy zostal gdzies jeszcze w warsztacie
No Fear - No Fun!
SyTy pisze:!!!F***k!!! właśnie zamontowałem nowy ciekawe czy stary juz na śmietniku czy zostal gdzies jeszcze w warsztacie
No nic poczekamy....zobaczymy,,,,, a nie wiesz jakiej firmy tstd zalozyles?
ps. wlasnie wyciagnalem z garazu emmme na przejazdzke (z zimowej hibernacji) i pech chcial ze omaly wlos dostalbym madacik za szybkosc Ale ten beszczel mnie poscil. A wiecie co powiedzial ze to stara M5 i jest wolna......i ze zobaczymy sie jeszcze na ulicy z moja Corvette!!! a ja mu na to OK!
'93 DaytonaViolett B36 360tys km
nie wiem, wszystkie graty zamawiałem w berlinie w BMW, a kto teraz dla BMW robi termostaty to nie mam bladego pojecia, mam stary w kartoniku wiec jak cos to przezbroje nowego i bedzie gitaraMfunf pisze:No nic poczekamy....zobaczymy,,,,, a nie wiesz jakiej firmy tstd zalozyles?
No Fear - No Fun!