Szkoda tego touringa cholera. A wlasciciel nie chce sie go pozbyc?? On wogole siedzi w temacie ///M czy tak go tylko trzyma dla przyjemnosci posiadania szybkiego kombiaka??were pisze:a no i jeszcze CZERWONY TOURING heh nie pamiętam rejestracji ale niedlugo autko umrze przez właściciela...
REJESTR M5 E34
Re: REJESTR M5 E34
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
w brief-ie dwóch właścicieli... zezłomowana przez ostatniego miesiąc temu z uwagi na zbyt duży pobór oleju i penetrującą korozje... musieli by zobaczyć tego Winkla spod Opola - od razu by im przeszło... sądząc po wnętrzu, drzwiach i zderzakach nie była zmeczona...Venom pisze:Z tego co wiem to Winkelhock... Cos wiecej z historii auta ?

No Fear - No Fun!
Dino, ten kombiak przestał być już szybki...Dino444 pisze:tak go tylko trzyma dla przyjemnosci posiadania szybkiego kombiaka??
No Fear - No Fun!
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
uuuuSyTy pisze:w brief-ie dwóch właścicieli... zezłomowana przez ostatniego miesiąc temu z uwagi na zbyt duży pobór oleju i penetrującą korozje... musieli by zobaczyć tego Winkla spod Opola - od razu by im przeszło... sądząc po wnętrzu, drzwiach i zderzakach nie była zmeczona...Venom pisze:Z tego co wiem to Winkelhock... Cos wiecej z historii auta ?

[*] jak ja uwielbiam takie zagrania... Szkoda auta...
jakieś 4 lata temu nie było by mocnego auta na to e34 TOURING ( dodatkowo kompresor )...
ale cóż...
wielka szkoda...
sprzedać pewnie by się dało teraz dogadać ale funduszy dużo by było potrzeba a silnik był mocno grzebany ( szacowane jakieś 480 koni )
ale cóż...
wielka szkoda...
sprzedać pewnie by się dało teraz dogadać ale funduszy dużo by było potrzeba a silnik był mocno grzebany ( szacowane jakieś 480 koni )
Szkoda autka a jakie graty macie w Pl od niej?? Bo ja nadal mam zdrowa bude jakby co:)SyTy pisze:Venom napisał/a:
Z tego co wiem to Winkelhock... Cos wiecej z historii auta ?
w brief-ie dwóch właścicieli... zezłomowana przez ostatniego miesiąc temu z uwagi na zbyt duży pobór oleju i penetrującą korozje... musieli by zobaczyć tego Winkla spod Opola - od razu by im przeszło... sądząc po wnętrzu, drzwiach i zderzakach nie była zmeczona...
No tu tez brak slow a sam wlascicel przewietra ja czasem czy juz nie jezdzi to auto??were pisze:jakieś 4 lata temu nie było by mocnego auta na to e34 TOURING ( dodatkowo kompresor )...
ale cóż...
wielka szkoda...
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
raz na rok zrobi 200 km....
- listek
- Auto: M3 3.0, M3 E46
- Kontakt:
ostatnio nią pojezdził bo stała pod klatką, naprawde jest piękna i mimo już gorszego stanu uważam ze dalej jest szybka
a właściciel ostatnio się określił konkretnie ze ją nie sprzedaje
a właściciel ostatnio się określił konkretnie ze ją nie sprzedaje
zarejestruj swoje ///M na
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- listek
- Kontakt:
daniel nie popełniłeś w tym poscie jakiegoś błędu dot. stiga?were pisze:heh
no właśnie pisałem mnustwo PW oraz poszedł mailing nawet z informacją ale odzew mały ze strony użytkowników
wszystko ci napisze Venom spoko spoko
Bokiej ma e34 z 90 roku stara rejestracja KWA to jest b36
Karol ( stig ) posiadasz M3 e30 zakupił zza odrye34 s38b36 w żadkim kolorze
M5 Zyzego nie będzie już na rejestracji ZKL69EP
a ZKL L222 to niestety 3 litry v8 w manualu a kiedys s38b38
a no i jeszcze CZERWONY TOURINGheh nie pamiętam rejestracji ale niedlugo autko umrze przez właściciela...
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
jest ortlistek pisze:daniel nie popełniłeś w tym poscie jakiegoś błędu dot. stiga?were pisze: żadkim kolorze

Cholercia, obejżałbym jak rozwiązli konstruktorzy tej bestii sprawę dołożenia kompressora.
- listek
- Kontakt:
jesli chodzi o te czerwone kombi to gdzies wstawiałem fotke silnikaKudłaty pisze:Cholercia, obejżałbym jak rozwiązli konstruktorzy tej bestii sprawę dołożenia kompressora.
www. bmw-motorsport.pl
www. bmw-motorsport.pl
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Z fotek silnika niewiele widac... Bo przeciez nie o sam montaz chodzi...listek pisze:jesli chodzi o te czerwone kombi to gdzies wstawiałem fotke silnikaKudłaty pisze:Cholercia, obejżałbym jak rozwiązli konstruktorzy tej bestii sprawę dołożenia kompressora.
Fotki sa na pierwszej stronie.

Venom pisze:35. ?? - VIN?? - Koszalin / Kolobrzeg ? - ?? - B38 - touring z kompresoremKod: Zaznacz cały
http://img192.imageshack.us/gal.php?g=normalpic00274.jpg
Hi Venom and everyone,
I found this one: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Is it on the list?
TKI 8SJ8, VIN????, B38, 1994 model (VIN starts with GD64), Diamantschwarz met.
If link is dead, try search it on mobile.de for 25.000 PLN, 42-200 Częstochowa. Maybe someone close to that area can check?
Greetings from Sweden
I found this one: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=2
Is it on the list?
TKI 8SJ8, VIN????, B38, 1994 model (VIN starts with GD64), Diamantschwarz met.
If link is dead, try search it on mobile.de for 25.000 PLN, 42-200 Częstochowa. Maybe someone close to that area can check?
Greetings from Sweden