Pozdr
Typowe pewnie dluga nerwowa podroz przed toba zeby cos wywalczyc. Powodzenia zycze. Pozdro!czarny8800 pisze:kwestia do ustalenia, jak narazie do warsztat nie odbierał tel dziś odemnie.
Nie wiem do czego dążysz tymi postami??? Zacząłeś jaki dziwny temat jak dla mnie, ale spoko narazie nie odbieram tego jako atakPAWEŁ M5E34 pisze:a to twoje miało być najlepsze m5 e34 w pl ?
dobrze że inwestujesz czytaj naprawiasz z głową i nie druciarsko , pamiętaj o wysprzegliku i pompie sprzegła aby odpowietrzyc bo skrzynia zacznie zgrzytać no i powodzenia w naprawianiu
Dzięki że polecasz mi Radzikowskiego, mam nadzieję że nie będę musiał aż tak długo czekaćPAWEŁ M5E34 pisze:polecam Pana Radzikowskiego wysłałem cały zestaw czekałem dość długo ale zbliżały sie w tym czasie Mistrzostwa Polski i musiałem czekac 2 tyg. ale dostałem nową tarczę sachsa !!! zrobiona dla Radzikowskiego w cenie usługi z przetoczeniem i wyważeniem docisku
co do twojego auta to znalazłem na exotic cars sporo zdjęć twojego auta zrobione prawdopodobnie przez włąściciela który sprzedawał auto przez pół roku i dlatego tak go wychwalał bo nie słyszałem aby to auto i właściciel cokolwiek osiągneli w zawodach sportowych
na tej stronie są nawet zdjęcia mojego auta , Tomka m5- ta z Gdańska jest i są jeszcze zdjęcia ładnej m5 na szerokiej nerce i do tego zrobił seryjny czas jak na takie auto w Kamieniu Śląskim i ten samochodzik jest ładny i mocny czyt. trzyma serię