Moge jedynie dodac ze E34M latwiej uklada sie do jazdy boczkiem niz e36. Przynajmniej takie mam odczucie ale dawno juz nie latalem E36M wiec moze i mi sie zapomnialo

Pozatym tak jak napisal juz
Venom.
Pozycja za kierownica w e36 byla\jest dla mnie o wiele lepsza nie wiem dlaczego ale jakos mimo tego ze E34 wieksze to jakos miejsca mi tam brak.
Hamowanko jest ok w e34 ale tutaj znow ja mam w kombi wieksze heble wiec porownanie srednie do e36. Pozatym tarcze 315mm daja rade na codzien bez wiekszych szalenstw. E36 mniejsze jest to i tez heble beda sprawiac lepsze wrazenie.
Prowadzenie w e36 hmm jest troszke bardziej zwrotne ale znow to mniejsze auto jest.
Precyzje ukladu ciezko porownac to dwa inne auta e36 ma byc nerwowe E34 to limuzyna wiec bedzie zawsze inaczej chyba ze e34 z EDC to juz inna bajka.
Komfort w e34 pomijajac moje doznania z siedzenia kierowcy napewno lepszy niz w e36. Jesli chodzi o wygloszenie to juz chyba zalezy od tego jak wyjechane aut trafisz ja obecnie mam e36 ktora jeszdzi jak nowa praktycznie slycac tylko w niej szum podczas jazdy.
Daj znac na co sie zdecydujesz