Pedal box a brak serwa
Pedal box a brak serwa
Witam. Na dniach zamierzam zakupić pedal box do swojej emki. Niepokoi mnie jedna rzecz: pompy są bezpośrednio na pedal boxie więc raczej wyklucza to montaż serwa hamulcowego (chyba że zna ktoś patent na obejście tej sytuacji) i oznacza jazdę bez wspomagania hamulców. Myślicie że da radę tak samo mocno hamować? Czy ktoś ma w swoim aucie wyciągnięte serwo?
Kupując zadbane bmw kupujesz radość z jazdy. Auto jest gratis.
-
- Auto: M3 E46, M3 E36 S62B50, E30, X5
- Kontakt:
Re: Pedal box a brak serwa
W jakim celu ?Sauber pisze:Witam. Na dniach zamierzam zakupić pedal box do swojej emki.
I słusznie.Sauber pisze: Niepokoi mnie jedna rzecz:....
Zazwyczaj po przeróbce polegającej jedynie na zdemontowaniu ori pompy z serwem i założeniu pedalboxa z dwiema pompkami trzeba będzie używać zauważalnie większej siły niezależnie od zastosowanych średnic tłoczków w pompkach.Sauber pisze:.... i oznacza jazdę bez wspomagania hamulców. Myślicie że da radę tak samo mocno hamować?..
Ja mam w jednym swoim. Albertracing tez ma...Sauber pisze: Czy ktoś ma w swoim aucie wyciągnięte serwo
Po co Ci pedalbox ?
Re: Pedal box a brak serwa
Chce umieścić kubeł jak najdalej się da i do seryjnych pedałów nie dostanę. Jakie wrażenia z jazdy bez serwa kolego? Jak z modulacją i siłą hamowania?
Kupując zadbane bmw kupujesz radość z jazdy. Auto jest gratis.