Ile tak naprawdę kosztuje M3?
Ile tak naprawdę kosztuje M3?
Witam, chciałbym się dowiedzieć, ile powinno się mieć $ na eMkę z początkowych roczników (2002-2003)? Widzę, że średnia cena zamyka się w granicy 65-70k PLN.
Jak ze spalaniem w korkach, 15-16L?
Czy jest jakiś forumowicz z Poznania? W miarę możliwości chętnie spotkałbym się i ew. porozmawiał na temat tego autka...
Jak ze spalaniem w korkach, 15-16L?
Czy jest jakiś forumowicz z Poznania? W miarę możliwości chętnie spotkałbym się i ew. porozmawiał na temat tego autka...
Re: Ile tak naprawdę kosztuje M3?
Witam moim zdaniem dobre m3 e46 kosztuje w granicach 70tys i wiecej a takie jak po 50tys a nawet widywalem tansze to az strach tego dotykac
.
Ja mam m3 skrzynia smg po miescie spali 15l

Ja mam m3 skrzynia smg po miescie spali 15l

kazde m3 jets warte tyle ile ktos chce za nie zaplacic!
świetne podejscie:) na szczęście są ludzie których stac na M3 i takich ''ktosiów '' którzy dają ile chcą mogą w każdej chwili pogonić!!!!PUB pisze:kazde m3 jets warte tyle ile ktos chce za nie zaplacic!
M3 powinno byc bezwypadkowe. To jest dla mnie najważniejsze.
spalanie 15 litrów możesz między bajki sobie włożyc. Tym autem nie da sie jezdzić powoli.
Strasznie kusi

No chyba że kupujesz M3 aby toczyc sie po mieście i bic rekordy w najmniejszym spalaniu.
W M3 kręci strasznie przyspieszenie a nie maksymalna predkość. A jak wiadomo ciągłe przyspieszenia powodują wir w baku :0
automika, lepiej sprawdz swoja M3 dokladnie bo 20litrow to dosc sporo nawet przy dosc agresywnej jezdzie...
No chyba, ze ma kamienne buty i ciagle pedal w podlodze 

Hmmm, to posiadam jakiś ewenement, bo moja (SMG) pali średnio 12,5 - 13,5 l przy stosunkowo agresywnej jeździe...automika pisze:świetne podejscie:) na szczęście są ludzie których stac na M3 i takich ''ktosiów '' którzy dają ile chcą mogą w każdej chwili pogonić!!!!PUB pisze:kazde m3 jets warte tyle ile ktos chce za nie zaplacic!
M3 powinno byc bezwypadkowe. To jest dla mnie najważniejsze.
spalanie 15 litrów możesz między bajki sobie włożyc. Tym autem nie da sie jezdzić powoli.
Strasznie kusidlatego spalanie jest w granicach 20.
No chyba że kupujesz M3 aby toczyc sie po mieście i bic rekordy w najmniejszym spalaniu.
W M3 kręci strasznie przyspieszenie a nie maksymalna predkość. A jak wiadomo ciągłe przyspieszenia powodują wir w baku :0
Co do ceny, to licz, tak jak zostało wspomniane, min. ca. 70 tys. PLN + zawsze dodatkowo kilka ładnych tys. na ew. "duperele" (nie wierz w sportowe "igły"

Powodzenia.
automika wiesz w takie bajki ze 20l na 100km to nie tutaj wciskaj ale wiadomo ze zawsze znajda sie tacy jak ty co lubia bajki wiec niech ci pali nawet 25l jezeli rosniesz po tym
Ja mam m3 i mowie ile pali i wiekszosc uzytkownikow to potwierdzi
bongo

bongo

umiesz czytac ze zrozumieniem? mowa wlasnie o takich jak ty, bo jeden da i 100 000 za ladna m3 a taki jak ty bedzie jezdzil, szukal, sciubal i ustalal wartosc przez internet! To co dla mnie jest warte 100 000, dla ciebie bedzie warte 70 bo przeciez taka ci srednia z allegro wyjdzie!automika pisze:wietne podejscie:) na szczęście są ludzie których stac na M3 i takich ''ktosiów '' którzy dają ile chcą mogą w każdej chwili pogonić!!!!
Ja nigdy nie doszedłem do 20. Oczywiście nie licząc toru na którym ostatnio mi wyszło 38automika pisze:spalanie 15 litrów możesz między bajki sobie włożyc. Tym autem nie da sie jezdzić powoli.
Strasznie kusidlatego spalanie jest w granicach 20.

Wszystko zależy od stylu jazdy. Mi przy dynamicznej jeździe (szybciej od 99% użytkowników drogi) aczkolwiek spokojnej jak na M3 pali ok 13. Da się zejść do 10-11 ale wówczas bez sensu jest jeździć M3. Kraków - Wawa poniżej 3h spalanie trochę ponad 15. Ostra jazda po mieście to coś rzędu 18-19. Plus minus błąd pomiarowy kompa dojdziemy do owych 20, ale to już naprawdę trzeba deptać.
-
- Auto: M3 e46 M5 e39
Jeśli zaoszczędzisz przy zakupie, popłyniesz przy eksploatacji ... Więc lepiej od razu kupić pewne auto i czerpać radość z jazdy a nie tłuc się po serwisach.
Na eMkach nie da się oszczędzać

Jak chcesz jezdzic pewnym autem to na zadnym nie da rady oszczedzać... nie tylko M///MisiekLublin pisze:Jeśli zaoszczędzisz przy zakupie, popłyniesz przy eksploatacji ... Więc lepiej od razu kupić pewne auto i czerpać radość z jazdy a nie tłuc się po serwisach.
I nie prawdą jest ze tylko drogie auta są dobre, bo zdarzają sie okazje, gdyz zeby sprzedac szybko-trzeba ostro zjechac z ceną... Z normalną bujasz sie kilka dobrych miechów...-jak nie dłuzej...
Sam sprzedawalem kilka drogich wózków i pamietam jak to było... Duza cena=zero telefonów, nizsza-coś sie dzieje...
akurat M///-ki to nie vw-tdi ,które schodzą jak cieple bulki...
Ps.Trzeba tylko przed zakupem dobrze sprawdzić bo i z drozszym moze być wtopa...
318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...