Wg mnie kolego przesadzasz.digital14 pisze:dotyczy http://allegro.pl/item714111186_bmw_m3_ ... ra_pn.html
Pan komisant był łaskawy zadzwonić do mnie dziś z pretensjami dotyczącymi mojego powyższego postu....
Auto nie jest nowe a z tego co piszesz nie było tam żadnej poważnej wady przynajmniej się jej nie dopatrzyłeś.
Pooglądaj inne M3 to zobaczysz jaka rzeźba jest na tych autach jak elementy do siebie nie pasują jak szpachla wylewa się tonami.
Zderzak przedni niepasujący lub ściągany to taka tragedia?
Wystarczy go zarysować na parkingu i już tak będzie.
I już nawet maski nie podniosłeś wiedziałeś,że nim nie odjedziesz bo auto miało krzywo zderzak?

Ty poważny jesteś ? Nowe auta są w SALONIE!
Co do wnętrza jak byś miał styczność z e46 to byś wiedział,że plastiki niszczą się momentalnie.
Są pokryte taką ala cienką warstwą gumy która odłazi na potęgę.
To samo mają wszystkie VW.
Twoje E60 jak piszesz ma 207tyś i widać to po skórze a tu skóra naprawdę jest lalka!
Ale Ty wnioskujesz,że auto ma 300tyś bo plastiki są porysowane

A to,że kierownica wygląda jak nowa nie ważne.
NIGDY nie porównuj pracy 330CI do M3!!
To zupełnie inne motory ten z M3 zawsze będzie miał mniejszą kulturę pracy.
To jest dziki silnik z wielkimi wtryskami regulowanymi zaworami itd.
m54b30 to zwykły cywilny grzeczniutki silnik który chodzi równiutko,że mozna na nim szklankę postawić.
Wcale się nie dziwie właścicielowi komisu jak ktoś pisze,że auto jest ZŁOM a tak naprawdę przypier$%^ do jakiś pierdół które są normalne w tym aucie.
Żeby było jasne nie znam właściciela ani tego auta ale to co napisałeś po prostu mnie śmieszy i z takim podejściem daje Ci 100% gwarancji,że nie kupisz sobie M3 w Polsce zapraszamy do salonu.