[/center]
[center]Witam[/center]
[center]Z marką BMW mam do czynienia na co dzień. Pracuję dla kilku handlarzy samochodami i częściami do nich. Z racji tego że oferuję usługi a nie części związane z marką BMW myślę że to odpowiedni dział tak więc przechodzimy do rzeczy

Plastikarstwo - Pierwszą usługą którą oferuję to naprawa, dorabianie elementów czy projektowanie od podstaw elementów z tworzyw sztucznych (plastików laminatów carbonu) Jak wiadomo pojedyncze plastiki do BMW potrafią kosztować nawet kilkaset zł (szczególnie do eMki) i z racji swojej ceny większość tych elementów jest naprawiana/klejona mniej lub bardziej profesjonalnie nawet mimo zapewnień sprzedawcy że tak nie jest. Przykładowe fotki mojej pracy nad "plastikami BMW"
[center]

[/center]
[center]Rozklejam również lampy "nierozklejane" (BMW E90, 65, 60)

[center]I je przerabiam (przyciemniam, montuje ringi, zmieniam środki itd itd itd)

Przykład przeróbki lampy z E46 coupe zwykłej na dynamic xenon (z lampami mogę zrobić wszystki co klient sobie wymyśli)

[center]Kleję wszystko z BMW. Zderzaki (również "niespawalne" np. z E39), osłony, karbonowe belki, błotniki, wentylatory, lampy każdy plastik jaki w BMW jest. Mogę również wykonać taki element z kompozytu lub przerobić wg uznania. [/center]
Detaling - Czyli wszystko związane aby samochód wyglądał jakby wczoraj opuścił fabrykę. Zajmuję się renowacją powłoki lakierniczej (korektą, polerowaniem lakierów, listew itp) renowacją lamp, listew zewnętrznych jak i również renowacją wnętrza samochodu (malowanie skór, korekta pęknięć, przetarć) konserwacja dachów cabrio, ustawianie szpar/luk, poprawa źle/widocznie naprawionych elementów
[center]

Tapicerstwo - Naprawa uszkodzonych desek po wystrzale airbagu, obszywanie wnętrza, kierownic i ich modyfikacje (np. kciuki) naprawa skórzanej lub welurowej tapicerki, zmiany tapicerskie
[center]

[/center]
Felgi - Prostowanie, spawanie, lakierowanie, czyszczenie z osadu, polerowanie, usługi tokarskie
[center]

Inne - Czyszczenie/pranie tapicerki, zabezpieczanie powłok lakierniczych, profesjonalne sesje zdjęciowe, przygotowanie samochodu do sprzedaży, tuning optyczny. naprawa samochodów powypadkowych
[center]Czyli ogólnie wszystko żeby Wasz samochód dobrze wyglądał i się dobrze sprzedał gdy zajdzie taka potrzeba

Zajmuję się samochodami grupy BMW (BMW, Mini) bardzo, bardzo często więc takie sprawy nie są mi obce. Żeby nie było niejasności nie zajmuję się mechaniką samochodową. O ile wymiana tłumika czy zawieszenia nie stanowi problemu to jeżeli istnieje potrzeba np. pomalowanie czegoś i przy okazji wymiana rozrządu to cenę i termin ustalam z zaufaną firmą "zewnętrzną" i daje odpowiedź kolejnego dnia. Oczywiście w takim jak i innych przypadkach gwarancja na wszystkie prace są udzielane przeze mnie

Ponadto zajmuję się skupem uszkodzonych jak i całych części z BMW w celu ich naprawy i sprzedaży oczywiście (powycierane kierownice, popękane zderzaki, wentylatory itd itd). Oczywiście nie są to duże kwoty ale czasem komuś takie rzeczy nie są potrzebne lub zalegają a zawsze trochę grosza wpadnie