To nie czekaj na mnie, ja też zrezygnuję, a złoże niedługo większe zamówienie ale w innym sklepie..
pozdr.
zakupy grupowe - stabilizatory...
Re: zakupy grupowe - stabilizatory...
Więc biorę jednak z US, Buni ma bardzo fajny kontakt do człowieka któy zajmuje się ściąganiem różnych gratów z US i gwarantuje cene! Wybrałem Racing Dynamics 27mm/22mm - cena 389$, w PL będą za 5 tygodni i na gotowo razem z transportem itd. wyjdzie 1357 pln.
Buni, może podaj na forum do niego kontakt, bo napewno będzie bardzo pomocny.
Buni, może podaj na forum do niego kontakt, bo napewno będzie bardzo pomocny.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
znalazłeś/kupiłeś te przewody do swojej babci?Koki pisze:Na stronie nie znalazłem, ale jeśli by mieli to jestem chętny na przewody hamulcowe w oplocie do e34 M5 3,8L.
No Fear - No Fun!
Kupowal juz ktos z tego sklepu?Marcin_Os pisze:Planuje zakup stabilizatorów w UK a dokładnie w www.evo-s.co.uk , może ktoś też czegoś szuka i tam znajdzie. Zawsze w grupie wyjdzie trochę taniej.
M3 E92
-
- Auto: Hynday
gdzie można znaleźć takie tanie stabilizatory?Marcin_Os pisze: ↑ndz sty 27, 2008 19:42To chyba wezme razem z tobą, te same stabilizatory H&R wychodzą ponad 200 pln taniej. Kiedy zamierzasz działać?Pawel pisze:Aha. Ja chyba jednak zamówię stożek (wiem, wiem, lamerska "przeróbka", ale chcę żeby ten silnik ryczał! ) z https://vulkan.bet/pl/tennis Stamtąd będę brał też zestaw stabilizatorów od Eibach'a.