M5 E39 - kaine bmw
Re: M5 E39 - kaine bmw
Czyli co - mamy jedna z roznic e39 od e39 M5?
Lakier (?)

Chyba nie do końca,bo w takim kolorze jak moja jest w toruniu oryginalna M5 e39
kaine bmw, moze jednak inny? Zupelnie nic nie moge znalezc w google na temat tego lakieru.
Na m5boardzie tez brak takich opcji.
Na m5boardzie tez brak takich opcji.

A jednak taki sam,auto jest z 99r i ma je mój kolega który mieszka pod Toruniem,sam byłem zdziwiony ze ma taki sam kolor bo Mki widziałem w jaśniejszym odcieniu, ale taki kolor jest na naklejce z resztą danych
Gwarantuję, że da się znaleźć różnice, ale chyba nie o to chodzi. Jest idealne odzwierciedlenie oryginału i trzeba się cieszyć, że są ludzie którzy mają pasję i chce im się poświęcać dla takich celów...
Zgodzę się z kolega,nie o to chodzi żeby szukać dziury w całym,w niektórych oryginałach też można doszukać pewnych nie dociagnięć a nikt i tak się tym nie przejmuje
To co Panowie, lecimy ?kaine bmw pisze:Zatem już dziś zapraszam panowie do Torunia na Majówkę 1 maja

kaine bmw pisze:Z tego co pamiętam jest to BritzBlauMetalik,jakięś tam fotki mam nie za dużo bo nie było na nie czasu,odkopie i coś wrzucę
Jak chcesz to podaj mi VIN towjego nadwozia to sprawdzę. W zwykłych E39 ten kolor mógł dostepny normalnie, w M5 być może jest to Individual.kaine bmw pisze:A jednak taki sam,auto jest z 99r i ma je mój kolega który mieszka pod Toruniem,sam byłem zdziwiony ze ma taki sam kolor bo Mki widziałem w jaśniejszym odcieniu, ale taki kolor jest na naklejce z resztą danych
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
no wiadomo ze chodzi o lyche
tak jak wczesniej pisalem tylko pogratulowac prac i efektu koncowego
Os, moze byc ciekawie, na dodatek chyba eMki wjezdzaja za free

tak jak wczesniej pisalem tylko pogratulowac prac i efektu koncowego

Os, moze byc ciekawie, na dodatek chyba eMki wjezdzaja za free

wszystko idzie zrobic nie bombel np w rcarpower wyszla mka e39 w ktorej zgadzalo sie wszystko nie
bombel sam ja ogladal hahahahah

Bardzo ładna eMeczka, szacun za doprowadzenie auta do stanu M///
Jeśli chodzi o mnie to wolałbym takiego "skladaczka" jak Ty masz, niż orginalne M/// zlepione po jakimś konkretnym dzwonie
.
Pozdro

Jeśli chodzi o mnie to wolałbym takiego "skladaczka" jak Ty masz, niż orginalne M/// zlepione po jakimś konkretnym dzwonie

Pozdro

318i(E36)->325i(E36)->525TDS(E39)->523i(E39)->328Ci(E46)->325Ci(E46)->330Ci(E46)->M5(E60)/X5(E53)....M3E46...->645ciE63->535dE60...
Modle się aby był na lotnisku 

Tak jak mówisz,dane są auta brane z dowody rejesrtacyjnego lub spod maski lub jeszcze po uprzednim przypomnieniu się na bramie.Na zlot 2009 wjazd emek też był darmowy.W zeszłym roku majówka była robiona na lotnisku i tam wjazd był płatny to się zgadza.W tym roku jeśli zostaniemy na starym obiekcie to wjazd jest darmowy,nie wiem jeszcze jak będzie jak imprezę zrobimy na lotnisku