Gratuluje modów i oby służyła bezawaryjnie.
Spocik jak najbardziej wskazany

Idzik pisze:Gratuluje zapału i super podejścia do autka !!
Swoją drogą, to chyba M5, która najlepiej brzmiała na Straight Pipes !
Na wysokich obrotach ryk nieprawdopodobny heheh
KAFELm5pwr pisze:wyciągnąłem eMke z garażu rozgrzałem i niestety , nie miałem kogo zaprzęgnąć do aparatu więc poprosiłem moją mamę . Co się okazało cała sadza z wydeszków poleciała właśnie na moją mame![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Hpud9YNT ... playnext=1
Pozdrawiam !
Pogoda jest najlepsza do zabawyKAFELm5pwr pisze: w taka pogode staram sie nie wyjeżdżać. !
Mickey pisze:PS Czy felgi też oddawałeś do renowacji czy są w oryginalnym lakierze bo na fotkach wyglądają jakby były również pomalowane
Nie ma najmniejszego problemu , piątek sobota odpada bo jadę z x3 na serwis do Gdyni możemy się zgadać na niedziele jak dysponujesz czasem i będzie suchoWolvi pisze:Dzwięk piękny, musze usłyszec na żywo.
Nie ma problemu, jezeli tylko w sobote wody ognistej nie bedzie za duzo a pogoda w niedziele przyzwoita to mozemy sie umówićKAFELm5pwr pisze: możemy się zgadać na niedziele jak dysponujesz czasem i będzie suchowyciągnę bestie . Jak masz jakiś dobry aparacik to byłby GIT
w moim porysowałem szkła i na razie bazuje na n95. Obstrzelali byśmy wózki pod forum czy coś
Tomek, każdy kto potrafi zrobić swapa na S62B50 w E46Tomcio pisze:Dźwięk przepiękny. Też taki chce...
Panowie kto potrafi zrobić coś takiego w M3 e46???
Na wydechu bez żadnych tłumików, będzie podobny dźwięk, ale oczywiście nigdy to nie będzie V8 no i z takim wydechem będzie strasznie głośno.Tomcio pisze:A tak na poważnie czy jest możliwe w m3 e46 uzyskać podobny efekt?