To że atmosfera fantastic to nie musisz mnie przekonywać, wystarczy obejrzeć galerię zdjęć z MTD Świetnie się bawicie jak widzę, zazdroszczę Wam.
A co do chromu (błeee jak to ostatnio koszmarnie brzmi ), muszę poważnie porozmawiać z kolegą Bomblem
Miłego dnia i pozdrawiam Wszystkich
Zrobiłem lepsze zdjęcia więc wklejam na pierwszej stronie zgodnie z obietnicą Założyłem inne lampy tylne oraz czarne kierunki. Niedługo mam zamiar założyć shadow zamiast tego chromu. I na razie to będzie koniec zmian. Czekam na MTD żeby się sprawdzić razem z moim ///M
Wszystkiego najlepszego w nowym 2009 roku.
Pozdrawiam[/b]
Kurcze jakoś tak tu i tam się zajmowałem różnymi sprawami i zapomniałem wstawić tutaj kilka fotek mojej ulubienicy.
Mam kolegę Bartosza i to z nim właśnie takie różne pstrykamy konfiguracje, do obejrzenia których zapraszam.
A oto już fotki jakie porobiliśmy z okazji nadejścia wiosny
A tutaj małe eksperymenty
I chyba największy eksperyment, na piątym biegu i nie było chyba końca pedału gazu (z pięć razy podchodziłem wtedy żeby zdążyć fotkę przy ok. 290 zrobić).Ciekawe co ona tak naprawdę może...
Ostatnio zmieniony ndz lip 26, 2009 11:11 przez Artur_M5, łącznie zmieniany 3 razy.
Noo, trochę mnie wzięło na punkcie tego autka, takie małe zboczenie. chociaż sam pomysł nie wyszedł ode mnie, a od Bartosza który zajął się obsługą całościową tego przedsięwzięcia od zrobienia fotek po ich obróbkę i zlecenie wykonania albumu.
Dzięki Bartoszu
P.S. Na żywo wygląda dużo korzystniej niż tutaj na fotkach