zapodaj zdjecia balaganu z pod maski

chyba u nikogo innego jej tak dobrze nie bedzie niz u Ciebie

Tego raczej nie znajdziecie, to opcja produkcyjnana, demontowana przed odbiorem jak auto jest u dilera.SyTy pisze:masz to samo co u mnie, gdzie to jest?Venom pisze:- [818] główny wyłącznik akumulatora,
A tak dokladniej to e32 mailo napis bmw i mniejsza tarcze przod(324), chlopaki maja logo m na zacisku.PAWEŁ M5E34 pisze: mała dygresja hamulcowa jak macie Kolego zacisk 4 tłoczkowy z logo bmw/// to przód tarcze 345 a z tyłu 328 ;powodzonka
Właśnie o to mi chodziło. Z tego co mi się obiło o uszy to tarcze 345 mm nie pasują do zacisku z logiem BMW.Camil pisze:A tak dokladniej to e32 mailo napis bmw i mniejsza tarcze przod(324), chlopaki maja logo m na zacisku.PAWEŁ M5E34 pisze: mała dygresja hamulcowa jak macie Kolego zacisk 4 tłoczkowy z logo bmw/// to przód tarcze 345 a z tyłu 328 ;powodzonka
345mmLejkers pisze:Ja ma też te z E32 na tarczę 324mm i ta 354mm tam nie wchodzi.
Bez sensu, przy użytkowaniu od dzwona do dzwona taki diwajs byłby użyteczny a tu ni ma letko, trza grzebać w kanapie...Marcin_Os pisze:Tego raczej nie znajdziecie, to opcja produkcyjnana, demontowana przed odbiorem jak auto jest u dilera.SyTy pisze:masz to samo co u mnie, gdzie to jest?Venom pisze:- [818] główny wyłącznik akumulatora,