Problem ze skrzynia smg w bmw M3 e 36
Problem ze skrzynia smg w bmw M3 e 36
Witam wszystkich . Jestem tutaj nowy i bardzo prosze o pomoc. Niedawno kupiłem BMW M3 ze skrzynia smg. Autko jest rewelacyjne ale mam problem ze skrzynia jak jade np na 5 i chce szybko zredukowadc na 4 lub3 to dusi sie i po ok 0,5 sekundy chodzi normalnie. Myslalem ze to cos z silnikiem ale wszystko chyba sprawdzilem. W skrzyni wyskakuje mi bład nr 58 accelerator co go usune to wraca. Prosze o pomoc.
Re: Problem ze skrzynia smg w bmw M3 e 36
Ktos ostatnio mial jakis problem z ta skrzynia i o ile dobrze pamietam to pomoglo wypiecie akumulatora na 24h. Taki reset skrzyni. Morze warto sprobowac.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
Witam Czytalem ale tam bylo e46 i smgII nie wiem czy u mnie tez tak mozna.Pozdrawiam
kasowac bledy SMG mozna tylko i wylacznie poprzez podlaczenie sie do kompa.
zadne odlaczanie aku nie pomoze.
Musisz jechac do serwisu na diagnostyke. powiedza Ci ktory czujnik jest do wymiany.
pozdr
zadne odlaczanie aku nie pomoze.
Musisz jechac do serwisu na diagnostyke. powiedza Ci ktory czujnik jest do wymiany.
pozdr
RWD
Witam sluchaj ja podlanczalem pod kompa i co wykasuje to wraca Sadzisz ze w serwisie beda wiedziec. To auto dlugo stalo prawie 4 lata. Miales kiedys taki problem
nie chodzi o to zeby skasowac blad.
tylko zeby stwierdzic co go powoduje i to naprawic..
tylko zeby stwierdzic co go powoduje i to naprawic..
RWD
ciag dalszy
Witam wszystkich Wczoraj pojechalem do serwisu z tym problemem.Na wstepie dowiedzialem sie ze podlaczenie i diagnoza kosztuje 750 No coz jak trzeba to zapłace. Po dwoch godzinach przyszedł "mistrz"i oswiadczył ze auto jest ok nie widzi zadnych usterek jedynie był blad sondy.Skroili mnie 350 zlotych ale za to umyli auto (najdrozsza moja myjnia).Jezeli jest na forum ktos kto sie zna a nie tak jak w aso tylko dobrze myja auta to prosze o kontakt