Witam jestem tu nowy i mam pare pytanek odnośnie przeszczepienia zawieszenia z m3 3.0
1 pytanko może już było lecz nie mogłem namierzyć czy oryginalne zaciski z m3 siąda na tył bez żadnej rzeźby bo różnie ludzie mówią że trzeba coś porzeźbić przyszlifować
2 Zakupiłem ostatnio pare części z m3 jak wahacze tył , półośki tył , zaciski przód z 1 zwrotnicą 2 jestem w trakcie poszukiwania , zaciski tył , robie aktualnie swapa na m52b28 i pytanko czy warto się bawić w zmianę , na razie nic nie będe dłubał ale w planach jest jakieś turbo może kompressor lub po prostu wsadzić s50b32 , hamulce mam z przodu zregenerowane 4 tłoki z e38 na tarczy z e46 325mm to wiadomo że są lepsze niż te od m3 3.0 grube półosie w fajnym stanie czekają , stabilizator dałem od 2.8 25mm grubości warto czy nie warto poszukiwać reszty jak wózek dyfer stabilizatory przód tył ??
3 pytanko jak to jest ze zwrotnicą ori do zwrotnicy z m3 3.0 , zastosuje zaciski przedni do zwykłej ori zwrotnicy ??
4 pytanko jak to jest z czujnikiem oleju w liczniku 3.0 trzeba mieć miskę od m3 żeby go podłączyć czy jaka jest zasada działania ?
Jak były tematy już o tym to przepraszam i jeśli można to proszę o podesłanie i o wyrozumiałość po prostu mało czasu spędzam na kompie i nie mam jak śledzić i rozkminiać tematów także za każdą pomoc dziękuje