Witam wszystkich.
Robię rozeznanie jak drogą zabawą jest posiadanie m3 e36 i chciałbym się dowiedzieć ile posiadacze takich aut płacą rocznej składki OC+AC, w jakim TU, jaki rocznik auta i ile macie zniżek. Próbowałem robić symulacje na stronach róznych ubezpieczalni ale nie specjalnie da się zasymulować AC dla auta starszego niż 10 lat, pewnie trzeba u agenta bo na pewno auto takie da się jednak ubezpieczyć.
Wielkie dzięki za wszelki informacje,
Pozdrawiam !
Ile płacicie za OC+AC ?
Re: Ile płacicie za OC+AC ?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Ja za AC od wartosci 25000zl, auto z 96roku placilem 1400zl. Ja nie mam 25 lat i wspolwlasnosc z mama a ona ma 5lat bezszkodowosci.
Towarzystwo PZM.
Towarzystwo PZM.
Części do BMW M5 E39 i M3 E36/E46.
z AC to cięzka sprawa musisz podjechać do agenta -
w lublinie . AC kosztuje 1000 zł a w świdniku (7km od lublina) za bmw mam 100% zwyżke ponieważ na 3 skradzione auta 2 to bmw i ubezpieczyciel zakwalifikował tą marke do worka - duże ryzyko
OC 420 z nw maxymalne zniżki ubezpieczyciel każdego roku inny teraz chyba TRYG (czy jakos tak )
w lublinie . AC kosztuje 1000 zł a w świdniku (7km od lublina) za bmw mam 100% zwyżke ponieważ na 3 skradzione auta 2 to bmw i ubezpieczyciel zakwalifikował tą marke do worka - duże ryzyko
OC 420 z nw maxymalne zniżki ubezpieczyciel każdego roku inny teraz chyba TRYG (czy jakos tak )
FW motorsport