Regulacja kolumny kierowniczej, pozycja za kierownica
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Regulacja kolumny kierowniczej, pozycja za kierownica
Czy E36 mialo regulacje kierownicy przod-tyl ?
Osobiscie takiej jeszcze nie widzialem.
W mojej M trojce jest regulacja gora-dol - zupelnie nieprzydatna...
Wkurza mnie to strasznie, nie moge znalezc odpowiedniego miejsca za kierownica...
Kierownica jest za daleko.
Osobiscie takiej jeszcze nie widzialem.
W mojej M trojce jest regulacja gora-dol - zupelnie nieprzydatna...
Wkurza mnie to strasznie, nie moge znalezc odpowiedniego miejsca za kierownica...
Kierownica jest za daleko.
Ostatnio zmieniony wt cze 02, 2009 01:36 przez Pawel_M3GT, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Regulacja kolumny kierowniczej, pozycja za kierownica
Raczej nie było przód i tył, ja też mam tylko góra dół, też czasem by mi się przydało przód i tył.
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
I mnie też było tylko góra dół. Ale naszczęscie siedzenie można było dość konkretnie ustawić więc nie miałem problemu. Pozatym wysoki jestem więc mi nie przeszkadzało.
BMW ///M POWER M3 E36--->M5 E34--->??
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
No to zalamka
Jakis kretynizm! W e34 mialem przod tyl.
Myslalem juz o zmianie kierownicy na OMP model Corsica , odsadzona ( niektore auta WRC mialy ten wlasnie model , ale troche szkoda mi sie rozstawac z poduszkami w sumie )
Do tego jeszcze te elektryczne fotele , na ktorych sie siedzi jak na krzesle.. ( fotel manualny schodzi o wiele nizej ) najchetniej bym sie z kims zamienil , na te z reczna regulacja.
Podlokietnik juz na szczescie wywalilem
i jest o wiele lepiej- nie dalo sie z nim szybko jezdzic- skutecznie uniemozliwial ruchy rak na kierownicy ( ciagle walilem w niego lokciem )

Myslalem juz o zmianie kierownicy na OMP model Corsica , odsadzona ( niektore auta WRC mialy ten wlasnie model , ale troche szkoda mi sie rozstawac z poduszkami w sumie )
Do tego jeszcze te elektryczne fotele , na ktorych sie siedzi jak na krzesle.. ( fotel manualny schodzi o wiele nizej ) najchetniej bym sie z kims zamienil , na te z reczna regulacja.
Podlokietnik juz na szczescie wywalilem

Pawel_M3GT, co ja mam powiedziec u mnie nie ma regulacji wogole ani gora dol ani przod tyl 

Pawel chyba moglbym miec manualne fotele. Wania w Z to chyba na parkingu bardziej doskwiera brak wspomy.
nie wiecie czy nie dałoby się znaleźć/dorobić naby do oryginalnej kierownicy?
Części do BMW E36 i E46 M3 - 601 484 272