Spokojnie. Przyjdzie na dniach po jakies graty do E36 to sie odwdzieczeadams pisze:cios poniżej pasa Os

Teraz juz wszyscy beda wiedzieli, ze zamiast TWSa lalem Hipol

Spokojnie. Przyjdzie na dniach po jakies graty do E36 to sie odwdzieczeadams pisze:cios poniżej pasa Os
Wypowiem sie jako amerykaninMaRoS pisze:Nieprawda! W stancha jest to samo paliwo co w Europie. Różni się tylko rodzajem pomiaru. W Europie paliwo 98 okatnowe (RON) ma ok 88 oktanów w us (MON)
Co za bzdura.beema pisze:Witam wszystkich
Wydaje mi sie że do m3 e46 można lać paliwo niskooktanowe skoro w USA jeżdżą te modele. Jak wiadomo w stanach paliwo oscyluje w granicach 88oktanów. Tak więc zalewając benzyne 98oktanową prawdopodobnie nie odczujecie różnicy. Jak któryś z moich przedmówców napisał, do m3 e36 zalecają 98 i pewnie dlatego nie było one wypuszczone na rynek amerykański, tylko przerobili m50b25 i sprrzedali jako m3. Pozdrawiam.
To akurat wiem, ale nie wiem z czego się składa nitro więc pytamMaRoS pisze:A metanol to alkohol metylowy panie chemik
Znasz taka strone www.google.pl ? To jest taka wyszukiwarka interenetowa. Wpisujesz nazwe tego co nie wiesz z czego sie sklada, kilkasz w pierwszy link i czytasz.kostek_ja pisze: To akurat wiem, ale nie wiem z czego się składa nitro więc pytam