Camil pisze:Mam 2 kolegow ktorzy wywalili klime i zakladaja ja spowrotem bo to nic nie dalo a stracili jakis tam komfort. Poco z niego rezygnowac jesli sie nic specjalnego w zamian nie otrzyma?
Tak jak juz powiedzialem, traktuje auto czysto hobbistycznie- ma byc jak najlzejsze , jak najszybsze. Jezeli policzymy wszystkie kilogramy jakie zamierzam zbic wyjdzie naprawde ladna liczba ( alu dzwi, tlumik lekki, manualne fotele, brak szyberdachu, brak klimy i pompy powietrza, lekkie kola, brak podlokietnika, tempomatu za ktory tez musze sie wziac

Jedynym jej zadaniem jest zapie... Jak bede chcial jechac w gory, wybiore siodemke. Nie przesadzajmy, do niedawna niewiele aut mialo klimatyzacje i jakos ludzie zyli. Polska to nie jest kraj tropikalny.
W poprzedniej M3 nie mialem klimatyzacji , wisco sie wlaczalo bardzo bardzo rzadko ( oczywisie bylo sprawne , temperatura pion )Byla wyraznie szybsza od innych trzylitrowek, a z 3.2 jechala leb w leb a nawet lepiej.
PS. miala 295 koni

Co ma wiec powiedziec kierowca CSl-a ? albo GT-3 RS ?kostek_ja pisze:Osobiście uważam że taka przejażdżka, nawet po górskich serpentynach w temperaturze ponad 30 stopni bez klimy nie będzie zbyt przyjemna.

Bede sie cieszylkostek_ja pisze: Ale jeżeli uważasz że to cię ucieszy, to czemu nie