Trzeba podpiąć auto pod komputer i tam jest opcja kasowania adaptacji.Wolvi pisze:A jak to ugryźć, tzn skasować--==maly==---- pisze: Po skasowaniu adaptacji efekt znika a auto jeździ BDB.![]()
Filtr ITG zamiast ori puszki.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Re: Filtr ITG zamiast ori puszki.
Odświeżam trochę temat, gdyż mam pytanie do Racesupport1 ,
czy już zmieniłeś ori filtr na ITG, pytam bo widziełem, że sprzedajesz oryginalny zestaw?
Jeżeli tak to jaki efekt?
czy już zmieniłeś ori filtr na ITG, pytam bo widziełem, że sprzedajesz oryginalny zestaw?
Jeżeli tak to jaki efekt?
- racesupport1
- Kontakt:
Jeszcze nie, jak sprzedam to zamówie bo będę miał kase heheh
Narazie poprawiam rzeczy niezbędne przy silniku 

Odnawiam temat bo widziałem, że już masz gąbkę pod maską, jakie spostrzeżenia, warto?
Czy jest dużo głośniej?
Już odwołuję wcześniejsze pytanie, gdyż nie wytrzymałem i kupiłem też sobie zestaw,
niedługo będę miał okazję sam się przekonać.
Czy jest dużo głośniej?
Już odwołuję wcześniejsze pytanie, gdyż nie wytrzymałem i kupiłem też sobie zestaw,
niedługo będę miał okazję sam się przekonać.
- racesupport1
- Kontakt:
heheh, nie zauważyłem tematu nawet
no spod maski troche wrzeszczy, ja nie mam wygłuszenia więc jeszcze głośniej niż w seryjnym M3, nie wiem jakie spostrzeżenia, będę hamował auto, u mnie przybyło z 30km tylko że ja zmieniałem jednocześnie wydech na seryjny i końcowy supersprint, na hamowni będę z puszką ori i z filtrem z odgrodzeniem, i to już niebawem 

- racesupport1
- Kontakt:
padre, i jak tam ? założony ? jaką średnice kupiłeś ? tak jak u mnie 99mm ?
Tak, też wziąłem ten największy z redukcją.
Kupiłem też robioną przegrodę z aluminium, ale musiałem ją przerabiać bo nie była przystodowana na tak wielką puchę. Dziś będę ją obklejał włóknem, albo zrobię odlew, bo nie chcę gołego metalu. Dodatkowo zostawiłem kawałek dolotu , który idzie z nerek i w podłodze komory też dam wejście od dołu aby w miarę potrzeby było z czego łyknąć.
U mnie przy seryjnym wydechu w środku nie ma za dużej różnicy w dźwięku, może minimalnie coś słychać przy większyć obrotach, nie miałem też żadnej sensacji z kulejącymi obrotami itd., pomimo tego, że nie robiłem żadnej adaptacji.
Kupiłem też robioną przegrodę z aluminium, ale musiałem ją przerabiać bo nie była przystodowana na tak wielką puchę. Dziś będę ją obklejał włóknem, albo zrobię odlew, bo nie chcę gołego metalu. Dodatkowo zostawiłem kawałek dolotu , który idzie z nerek i w podłodze komory też dam wejście od dołu aby w miarę potrzeby było z czego łyknąć.
U mnie przy seryjnym wydechu w środku nie ma za dużej różnicy w dźwięku, może minimalnie coś słychać przy większyć obrotach, nie miałem też żadnej sensacji z kulejącymi obrotami itd., pomimo tego, że nie robiłem żadnej adaptacji.
- racesupport1
- Kontakt:
e tam jakieś kulejące obroty ? no way, przy zmianie filtra to raczej nie występuje, jak byś airboxa zmienił całego z trąbkami to co innego... ja przegrode zrobiłem sam a dolot powietrza mam potężny z miejsca gdzie znajduje się halogen wprost na stożek