Przepływomierze do M3 E36
Przepływomierze do M3 E36
Witam Panowie. Jakoze jestem w stalym kontakcie z wlascicielem firmy Silesia Parts z Zorow, poinformowal mnie on ze ma do sprzedania ostatnie 3 sztuki przeplywek do E36 M3. Kolejna dostawa pod koniec wakacji z tego co mowil. Na allegro te 3 przeplywki beda wystawione za 649zl plus przesylka ale dostalem info ze dla uzytkownikow mforum.com.pl cena jest 599zl plus 20zl przesylki. Chetnych prosze na PW. Jezeli temat jest w zlym dziale prosze o przesuniecie go do odpowiedniego.
Przeplywomierze oryginalne BOSCH, identyczne jak oryginaly montowane w M3 przez fabryke!
Przeplywomierze oryginalne BOSCH, identyczne jak oryginaly montowane w M3 przez fabryke!
Re: Przepływomierze do M3 E36
te sprzedawane w ASO czymkolwiek sie roznia od tych Bosch'owskich? bo cena jest x2 wieksza
EDIT:
chodzi mi o to ze wolne zaplacic x2 wiecej niz kupic cos tanszego co tylko prawie jest jak oryginal z serwisu...
EDIT:
chodzi mi o to ze wolne zaplacic x2 wiecej niz kupic cos tanszego co tylko prawie jest jak oryginal z serwisu...
Nie rozni sie absolutnie niczym. Jak zobaczysz na swoj oryginalny przeplywomierz to tam bedzie numer: 0280217806 a pod spodem kolejny numer 1403123
Te przeplywki ktora ma silesia maja dokladnie te same numery. Jedyna roznica jaka jest w tych przeplywkach to sruby mocujace elektronike do tuby. Fabrycznie montowane przeplywki maja takie dziwne ktore da sie tylko zakrecic a BOSCH ma torksy. To jest jedna i ta sama czesc. BOSCH robil je na zlecenie BMW. To nie zadne prawie jak z serwisu tylko dokladnie takie jak z serwisu. Cena 599 bo jest znizka dla mforum. Jakbys chcial kupic w sklepie to jest miedzy 750 a 800zl. w razie watpliwosci podaje numer do Silesia Parts:
tel. 032 470 27 37
tel. kom. 883 003 302 Paweł
tel. kom. 883 003 303 Michał
Dzwoncie lub pytajcie o Pawla. Z nim dogadywalem wszystkie detale dot. mforum.
Poza tym Silesia ma wiekszosc czesci do naszych M do 50% taniej niz serwis lub inni dostawcy czesci. Pytalem wtryskiwacz - 299zl ori BOSCH, silnik krokowy - 599zl ori BOSCH. Proponuje sprawdzic samemu. Dzwoncie i pytajcie.
Te przeplywki ktora ma silesia maja dokladnie te same numery. Jedyna roznica jaka jest w tych przeplywkach to sruby mocujace elektronike do tuby. Fabrycznie montowane przeplywki maja takie dziwne ktore da sie tylko zakrecic a BOSCH ma torksy. To jest jedna i ta sama czesc. BOSCH robil je na zlecenie BMW. To nie zadne prawie jak z serwisu tylko dokladnie takie jak z serwisu. Cena 599 bo jest znizka dla mforum. Jakbys chcial kupic w sklepie to jest miedzy 750 a 800zl. w razie watpliwosci podaje numer do Silesia Parts:
tel. 032 470 27 37
tel. kom. 883 003 302 Paweł
tel. kom. 883 003 303 Michał
Dzwoncie lub pytajcie o Pawla. Z nim dogadywalem wszystkie detale dot. mforum.
Poza tym Silesia ma wiekszosc czesci do naszych M do 50% taniej niz serwis lub inni dostawcy czesci. Pytalem wtryskiwacz - 299zl ori BOSCH, silnik krokowy - 599zl ori BOSCH. Proponuje sprawdzic samemu. Dzwoncie i pytajcie.
no dobra zaryzykowalem i zamowilem ten oryginal 
maja z tych 3 sztuk jeszcze 1 na sprzedaz bo jedna kupilem ja a druga jest zarezerwowana dla kogos
tutaj aukcja http://moto.allegro.pl/przeplywomierz-p ... 23257.html
na haslo mforum jest znizka jak kolega napisal wczesniej

maja z tych 3 sztuk jeszcze 1 na sprzedaz bo jedna kupilem ja a druga jest zarezerwowana dla kogos
tutaj aukcja http://moto.allegro.pl/przeplywomierz-p ... 23257.html
na haslo mforum jest znizka jak kolega napisal wczesniej
Fajnie jakby byly takie do m5:)
Wania ja zamowilem u nich, kupilem i zamontowalem i roznica jest kolosalna. Nie ryzykujesz nic bo to sa identyczne przeplywki jakie BMW montowalo w M3. Porownaj swoja stara do nowej jak ci przyjdzie i zobaczysz, kazda literka w symbolu sie zgadza, obie przeplywki BOSCH tylko srubki inne. Z reszta sam zobaczysz jak twoje auto ozyje po zamontowaniu nowej przeplywki
Co do M5 przeplywomierzy to prosze dzwonic. Jest bardzo duza szansa ze beda mieli. I takze powolywac sie na mforum
Wania napisz jak wrazenia jak przyjdzie, zamontujesz i stestujesz.
A jezeli nadal ktos ma watpliwosci co do ceny to prosze: TYLE kosztuje w Anglii:
Co do M5 przeplywomierzy to prosze dzwonic. Jest bardzo duza szansa ze beda mieli. I takze powolywac sie na mforum
Wania napisz jak wrazenia jak przyjdzie, zamontujesz i stestujesz.
A jezeli nadal ktos ma watpliwosci co do ceny to prosze: TYLE kosztuje w Anglii:
- Kisol
- Auto: S50B32 i M57D30
- Kontakt:
mam nadzieje ze ten jeden zarezerwowany to dla mnie
polecam sklep zaopatruje sie wlasnie u nich w czesci do moich bolidow .

Chlopaki naprawde sa fachowi i oboje pasjonaci BMW. Pawla poznalem kilka lat temu jeszcze na forum motonews w dziale BMW. Pozniej podkarpacki zlot BMW Tarnow, tam spotkanie w calym gronie. Jest on tez zalozycielem forum bmwfan. Chlopaki siedza w tym temacie od lat i wiedza co i jak w kwestii BMW.Jezeli chodzi o mnie to czesci tylko u nich.
napisalem wlasnie do chlopakow jesli jeszcze maja to rowniez sie na nia skusze
dobrze ze ktos cos takiego wrzucil

dobrze ze ktos cos takiego wrzucil

BMW nie tylko auto PASJA!!