chudy - M3 E46
- tom_kulturysci
- Auto: E46 M3 & 335D
Re: chudy - M3 E46
kurde to jak ladowac ten kluczyk?
bo ja tez mam nieuzywany....
bo ja tez mam nieuzywany....
Ja do końca nie rozumiem problemu... Kluczyk jest nowy bo zgubiono stary i jest problem gdyż po włożeniu do stacyjki nie odpala?? We fronterze przy takiej sytuacji musieli zaprogramować kluczyk czy immobilaiser w aucie i tyle (tak czy inaczej nie wykonalne w domu) W BMW masz w kluczyku wszystkie indywidualne preferencje użytkownika jak sygnał dźwiękowy zapalonych świateł gdy auto ma engine off, jakieś domykania szyb, ja ustawiłem ryglowanie drzwi powyżej chyba 10km/h, przy siedzeniach z pam chyba to też można indywidualizować dla użytkownika, sygnał nie zapiętych pasów... jest tego cała góra ale wszystko z tego co mi wiadomo tylko przeprogramowywalne przez ASO. A sam kluczyk jak go używasz to działa i fininto o ile wiem... (ładuje się w stacyjce
)

Nurburgring btg 9.45 stock compacto
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
www.4lejdis.pl; tomecanic.pl systemycrm.pl itd
zapasowy klucz gdy nie jest zalogowany to sie w nim nieladuje akumulatorek i nie dziala zdalne sterowani drzwi ale odpala samochod
Da sie go zalogowac samemu poniewaz pokazano mi w serwisie jak sie to robi lecz cos musialem poinac lub zapomniec choc bylo to bardzo proste 

chudy
na eMule widzialemchudy pisze:skad mozna sciagnac mape niemiec do nawigacji
Chudy możesz zrobić jakieś foty wnętrza ???? Jaki masz przebieg na tej M3 ??? Gdzie ją servisujesz u Sikory???
Pale gume a nie dusze
w tej chwili 63tys,w Mikolowie u sikorki
a oto fotki w srodku niestety jest lekki syf

Ostatnio zmieniony sob sty 27, 2007 15:30 przez chudy, łącznie zmieniany 3 razy.
chudy
Zajebisty srodek niczym się nie rózni od mojego haaha
Jezdzisz coś w zimie ????
Możesz jeszcze jakies fotki wrzucic samego autka ??

Możesz jeszcze jakies fotki wrzucic samego autka ??

Pale gume a nie dusze
szukajac m3 przed zakupem 95%mialy wlasnie tak w srodku
chyba jedna tylko widzialem z czarnym srodkiem oczywiscie chodzi mi okolor budy musztardowy 

chudy
A jeszcze pytanko uzywasz jakis srodków do skóry ???? Widze że masz załozone felgi 18 a na fotkach powyzej miałes 19 zmieniłes na mniejesze ???? autko jest duzo miekciejsze na 18 ??
Pale gume a nie dusze
To jak jezdziles i szukałes m3 złotej to pojechałes do czastochowy pogladac złotą m3 tez z zółta skora w srodku ????
Pale gume a nie dusze
czysci w srodku mi zonka niewiem czym a 18 dlatego ze czekam na jedna jeszcze tylnia nowa bo skrzywilem
chudy
w czestochowie takiej nieogladalem ale byla tam chyba czarna tez z polskiego salonu
chudy
A jak można spytać duża na nią dałes ???? ile cię wyszła??
Wymieniałes juz klocki albo tarcze ????
Widze że masz manual to może sprzegło ???
Ja mam na mojej przejechane 41 tys ale jeszcze klockow ani tarcz nie wymienieałem i jestem ciekawy ile taki cos kosztuje
Wymieniałes juz klocki albo tarcze ????
Widze że masz manual to może sprzegło ???
Ja mam na mojej przejechane 41 tys ale jeszcze klockow ani tarcz nie wymienieałem i jestem ciekawy ile taki cos kosztuje
Pale gume a nie dusze
jeszcze niewymieniane bylo nic ani tarcze ani klocki ale na nastepnej inspekcji wymienial bede caly komplet:mrgreen: niewiem jakie sa ceny ale niewydaje mi sie zeby duzo sie roznily ceny od slabszych modeli 

chudy