Szablonkostek_ja pisze:PAKO, na stronie AP znajdziesz do wydrukowania... nie wiem jak to się nazywa, ale drukujesz to i sprawdzasz czy wejdzie ci w felgę.

Szablonkostek_ja pisze:PAKO, na stronie AP znajdziesz do wydrukowania... nie wiem jak to się nazywa, ale drukujesz to i sprawdzasz czy wejdzie ci w felgę.
Dodam jeszcze że oprócz kierownicy zostały zmienione na czarna alkantare podłokietnik i siedziska foteli dokładnie dółOleg pisze:Zmiany w sumie kosmetyczne, ale na duży plus. Jednokolorowa kierownica w dodatku cała, w alcantarze wygląda o niebo lepiej.
mam w a6 taki kolor i strasznie mi sie podoba czarna perła jak stoje m-ka obok niej to wydaje mi sie jakas jasna jestVenom pisze:Dobrze wygląda to wnętrze i te koła też fajnie się prezentują.
Dlaczego chcesz zmienić kolor ?
o kur.... pięknie to wymyśliłeś, tylko że ja mam strone poświęconą mojemu samochodowi .... tam znajdzie sie pełen opis wraz ze zdjeciami faktur np za kompressor za zawieszenie wydech częsci z aso itp itd tam również bedzie projekcja filmu który sie robi taki profesjonalny z przyspieszen z zew i wewnatrz auta potwierdzone porformance boxem którego mam i używam ale to juz nie długoooooooooooooooo....Venom pisze:Może wrzucisz jakieś zdjęcie porównawcze tych dwóch kolorów?
P.S. jak widzę Twoje fotki to aż się prosi zrobić Fotoksiążkę z Twoim autem, taką jak ja sobie zrobiłem ze swoim
viewtopic.php?p=53018#53018