M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS
Re: M3 E46 Supercharged ASA TM-20 ESS
wy nie bardzo rozumiecie o czym ja pisze, ja pisze o tym ze to ja zle slysze w telefonie a nie ktos mnie w swoim zestawie
Zawsze jak ktos uzywa zestawu slyszy dobrze, druga strona juz bez rewelacji, a ze niezbyt duzo osob tego uzywa, to ja nie uzywam bo nie chce zeby ktos sie denerwowal ze mnie zle slyszy! jasniej?

kosiniak ja cię dobrze zrozumiałem, ale ty mnie chyba nie. Podając przykład moich rozmów z ojcem, mówiłem o sytuacji w której mój ojciec jedzie X5 bądź M3 z zestawem głośnomówiącym, a ja z nim rozmawiam trzymając telefon przy uchu.
Mam wrażenie że ty jak mówisz o zestawie głośnomówiącym to masz namyśli taki dokupowany. Szczerze nie wiem jak takie działają, ale te wbudowane BMW działają rewelacyjnie.
Mam wrażenie że ty jak mówisz o zestawie głośnomówiącym to masz namyśli taki dokupowany. Szczerze nie wiem jak takie działają, ale te wbudowane BMW działają rewelacyjnie.
- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
Kostek mi się wydaje,że bez dużej navi w tych pierwszych telefonach nie było bluetootha.
U mnie nie miałem okazji sprawdzić bo nie miałem słuchawki od tel ale wydaje mi się,że musi być M3 z dużą navi żeby miała bluetootha.
U mnie nie miałem okazji sprawdzić bo nie miałem słuchawki od tel ale wydaje mi się,że musi być M3 z dużą navi żeby miała bluetootha.
Można nie mieć navi w ogóle a mieć bluetooth. W ogóle jeżeli chodzi o telefon w M3 e46 to był tylko bluetooth, więc jak kosiniak ma cokolwiek związanego z telefonem to ma bluetooth.
Nieprawda kostek_ja ja mam duzą navi a nie mam bluetooth tylko cały zestaw z tel. na karte, bezprzewodowy,kostek_ja pisze:Można nie mieć navi w ogóle a mieć bluetooth. W ogóle jeżeli chodzi o telefon w M3 e46 to był tylko bluetooth, więc jak kosiniak ma cokolwiek związanego z telefonem to ma bluetooth.
a jakość rozmów przez zestaw głośnomówiący BMW jest bardzo dobra.
RED DEVIL
Aż zerknąłem do katalogu części
Fakt, było coś takiego w M3 e46, mój błąd. Ale to chyba do któregoś roku, w cenniku z 2005r. nie widziałem takiej pozycji.
W każdym razie jest to niezależne od navi

Fakt, było coś takiego w M3 e46, mój błąd. Ale to chyba do któregoś roku, w cenniku z 2005r. nie widziałem takiej pozycji.
W każdym razie jest to niezależne od navi

- --==maly==----
- Auto: M3 F80 17"
No to tak jak mówiłem w starszych M3 E46 nie było Bluetootha a szkoda bo tak jak kostek piszesz bardzo wygodne.
Ale zawsze można dołożyć bez problemu.
Jaki koszt dołożenia np w X5 e53 2003r? Duża navi jest, telefon siemens na szeroką kartę... Ale brak przycisku parowania, wiec bluetoth brakrypik pisze:Ale zawsze można dołożyć bez problemu.

Czy koszty takie same w M3 e46 także z szeroką navi?
djset, żeby nie robić OT w temacie kosiniaka odpowiedziałem ci w nowym temacie.
a co tam ciekawego było?? mi stronka się nie odpala 

- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Ten film wideo jest prywatny...
Autor wątku się nie obrazi, bo już go z nami na forum nie ma.
Tak naprawdę to powinienem zamknąć ten temat, ale poczekam jeszcze na ten filmik i wtedy to zrobie.
Tak naprawdę to powinienem zamknąć ten temat, ale poczekam jeszcze na ten filmik i wtedy to zrobie.
- Oleg
- Moderator
- Auto: 1M E82, M3 E36, M3 E92, 996TT
A wiadomo gdzie się teraz podziewa eMka kosiniaka??
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Tam bylo kilka ciekawych ujec z autem autora watku.PAKO pisze:a co tam ciekawego było?? mi stronka się nie odpala
Wczoraj film jeszcze dziala. Nie wiedzialem ze kolega kosiniak juz nie jest z Nami na forum. Nie chcialem robic zamieszania.MaRoS pisze:Ten film wideo jest prywatny...
Pozdrawiam wszystkich