M3 dylu
Re: M3 dylu
Moim zdaniem zrobiłeś bardzo dobry zakup! Ceny e36 cały czas idą w górę.
- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
Ceny na mobile to 15 tys euro wzwyż za coupe pomnóż to przez 4.50 dodaj przywiezienie i akcyze z rejestracja.chudini3 pisze:dylu pisze:Uważam że za 50k, jak dobrze poszukasz to można mieć super M3
Chudini chyba zatrzymales się trochę w innych czasach.
Tak zatrzymałem się, a mówi to osoba która sprzedaje graty z przebitka kilkuset procentową... Tak samo M3 e36 można jeszcze kupić za sensowne pieniądze tylko trzeba się natrudzić o czym dobrze wiesz, a piszesz takie farmazony...Pawel_M3GT pisze:Ceny na mobile to 15 tys euro wzwyż za coupe pomnóż to przez 4.50 dodaj przywiezienie i akcyze z rejestracja.chudini3 pisze:dylu pisze:Uważam że za 50k, jak dobrze poszukasz to można mieć super M3
Chudini chyba zatrzymales się trochę w innych czasach.
Tak kupiłem M5 e34 i najprawdopodobniej kupię w najbliższych tygodniach M3 e36 ;-)Bombel pisze:A kupiles juz cos chudini?
Graty za obie fury,ponieważ posiadanie ich obu od dnia dzisiejszego będzie dla Ciebie pracować
Pytanie jak bardzo są modzone (jeżeli oczywiście są),oraz jaka maja historie i to jest w takich autach najważniejsze.
Zawsze trzeba wrzucić siano przy zakupie takiego samochodu,ale obserwując obecnie rynek posiadanie ich obu budzi zazdrość
Nie zmienia to faktu,że posiadacze e36 widzą sytuacje na rynku i pielęgnują je jeszcze bardziej,ponieważ to się opłaca

Pytanie jak bardzo są modzone (jeżeli oczywiście są),oraz jaka maja historie i to jest w takich autach najważniejsze.
Zawsze trzeba wrzucić siano przy zakupie takiego samochodu,ale obserwując obecnie rynek posiadanie ich obu budzi zazdrość

Nie zmienia to faktu,że posiadacze e36 widzą sytuacje na rynku i pielęgnują je jeszcze bardziej,ponieważ to się opłaca

- Pawel_M3GT
- Auto: E36 M3 S54
chudini3 pisze:M3 e36 ;-)Bombel pisze:A kupiles juz cos chudini?
uwazasz ze mozna kupic 3.2 coupe bezwypadkowe w przyzwoitym stanie europejska ponizej 45-50 tys??????
nie widzialem takiej od conajmniej 3 lat , a sledze internet regularnie.
Nareszcie dzisiaj moje auto wjechało na podnośnik,lista rzeczy do wymiany określona,także tydzień i ruszam.
Zapytałem jak naprawił problem braku mocy,wykasowali wszystkie błędy na hamowni,przeprowadzili wszystkie adaptacje i problem zniknął.
Poważniejsze rzeczy które mnie czekają do wymiany,to środkowa część wydechu,tylna,kolektor z amortyzatorem drgań,szyba czołowa.
Dzisiaj byłem je obejrzeć i kocham wygląd tego auta.
Zapytałem jak naprawił problem braku mocy,wykasowali wszystkie błędy na hamowni,przeprowadzili wszystkie adaptacje i problem zniknął.
Poważniejsze rzeczy które mnie czekają do wymiany,to środkowa część wydechu,tylna,kolektor z amortyzatorem drgań,szyba czołowa.
Dzisiaj byłem je obejrzeć i kocham wygląd tego auta.
- Foinix
- Auto: E36 M3 3.2
- Kontakt:
fajnie, fajnie
widzę że na seryjnych podzespołach składasz...
wymień sobie przewody hamulcowe, bo ten na zdjęciu wygląda już na zmęczony.... najlepiej daj jakieś w stalowym oplocie
widzę że na seryjnych podzespołach składasz...
wymień sobie przewody hamulcowe, bo ten na zdjęciu wygląda już na zmęczony.... najlepiej daj jakieś w stalowym oplocie

“Nie znam stylu jazdy który nie jest ryzykowny. Każdy z nas musi się poprawiać. Każdy kierowca ma swój limit, mój limit jest troszkę dalej niż innych”
ś.p. Ayrton Senna da Silva
ś.p. Ayrton Senna da Silva
Dzieki za info,ide w ori graty.