Jest ze mną od 5 lat!
Na początku był to zwykły sedan!Zwykłe zderzaki szare silnik M43B18!
Potem zacząłem troszkę ją usprawniać!
Wymieniłem jej silnik na M52B28 dołożyłem zawieszenie Bilstein B8 założyłem tarcze nawiercane i rozpórki cały M-Pakiet , wydech miałem najpierw oryginalny z 2.8 potem założyłem Scorpiona dedykowanego potem zmieniłem na Ac Schnitzer też dedykowanego do 2.8 bo Scorpion targał za ucho za bardzo dołożyłem jeszcze barany i było pięknie a i jeszcze wkładka K&N no i szpera 3.15 którą potem skleiłem na 45%. Lampy oczywiście oryginalne z M3 i spojler.Felg na tym aucie miałem chyba już z 6 kompletów począwszy od Hamanów potem od M3 e46 potem Ac Schnitzer i jeszcze parę innych wzorów! W środku wszytko oryginalnie najważniejsze że jest czarno założyłem tylko głośniki Helix na tył i Radio z DvD z wysuwanym ekranem!
Później miałem delikatne spotkanie z solidna bramą(nie oszczędzajcie na płynie hamulcowym hehe teraz mam MOTULA 660 czy coś takiego ważne że się nie gotuje szybko) płyn się za gotował i nie poszło delikatnie się porysowała więc pomalowałem ją całą na nowo!
I tak sobie jeździłem zadowolony 328i! Autem startowałem w paru imprezach m.in BMW Winter Cup na Wyrazowie gdzie pierwszy raz byłem 8 za rok trzeci a rok później 5! Na prawdę jak na 2.8 chodziło to Pięknie ale zawsze po głowie chodziło mi Emmmm!
Więc kupiłem całego anglika i przełożyłem do mojej wszystko czego potrzebowałem zmieniłem sobie tylko siedzenia na Recaro z Lancera nowe felgi i spojler na klapę z wersji GT.
Pozdrawiam!
A tu foty