[21.08.2009] Spotkanie w Bielsku + trasa objazdowa
Re: [21.08.2009] Spotkanie w Bielsku + trasa objazdowa
warto pomyslec o tym i zorganizowac MTD u nas (prawie), oki koniec ot
w piatek bede, tak czy siak 

-
- Kontakt:
Hej sorry ze dopiero teraz sie odzywam ale dzisiaj wróciłem z Bułgari. Niestety mam duzo zaległosci i sie nie pojawie. Co do brna to jest bardzo dobry pomysł, jest to profesjonalny konkretny tor byłem tam kilka razy (w PL to można pomazyc o takim toże
moze za jakies kilkanascie lat:)). Proponuje sie tam wybrac wiekszą ekipą, jest to od ostatniego spotkania w czechach jakies 180km, autostradą czyli jakies 1,5godz.
a i z czech by sie kilka kumpli przejechało:-)

Pietrek///M3
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Zaleglosci Ci nie uciekna... a 2-3h poza domem Cie nie zbawi. PrzyjedzPietrek///M3 pisze:Hej sorry ze dopiero teraz sie odzywam ale dzisiaj wróciłem z Bułgari. Niestety mam duzo zaległosci i sie nie pojawie.

Ok, potwierdzam, a więc:
1. Venom - oczywiscie M5 E34
2. Paffcio - rowerem joke, M3 E46
3.seba m3 e46
4. RESO M3 E36 cabrio
5.kris///- M5 E34
6. metalurg - M3 E46
Więc już nas tak mało nie będzie
Na 18 mogę nie zdążyć, więc poczekajcie na mnie trochę 
1. Venom - oczywiscie M5 E34
2. Paffcio - rowerem joke, M3 E46
3.seba m3 e46
4. RESO M3 E36 cabrio
5.kris///- M5 E34
6. metalurg - M3 E46
Więc już nas tak mało nie będzie

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Mysle ze poczekamy spokojnie do 19 albo i dluzej 
Do zobaczenia dzis....

Do zobaczenia dzis....
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
No ja w końcu dotarłem, ilość autek skromna ale za to klimat super.
Panowie dawać foty
Panowie dawać foty

Ja tez dziekuje, super ludzie to i super atmosfera 
Spocik fajowy i ta jazda w ciemnosciach po serpentynach podnosila mi adrenalinke
Dzieki raz jeszcze i do nastepnego ...

Spocik fajowy i ta jazda w ciemnosciach po serpentynach podnosila mi adrenalinke

Dzieki raz jeszcze i do nastepnego ...

kilka fotek, reszta w poniedzialek

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Teraz czas na krotka relacje.
Na wstepie chcialbym jeszcze raz podziekowac wszystkim przybylym na spocik. Tak jak juz napisali koledzy, atmosfera byla super. Dzieki raz jeszcze.
Autek zebralo sie 5 a zabraklo kolegi Cent01. Kolega metalurg dojechal spozniony a oczekiwanie i tak bylo wymuszone innym zdarzeniem o czym za chwile.
Ja jeszcze dzien przed spotem walczylem z moja czarna babcia - o 1 rano w piatek wrocilem do domu - z wszystkim "ok" [szczegoly opisze niebawem w swoim watku].... Jak sie pozniej okazalo nie wszystko bylo ok
i po dojechaniu na miejsce spociku konieczny byl serwis. Troche polezalem pod autem przez co nie mialem czasu na rozmowy z kolegami, ale chyba najwazniejsze ze udalo sie babcie zreperowac
finalnie byla gotowe do drogi.
W trase ruszylismy juz po zmroku, ja prowadzilem peleton widzac w lusterkach swiatla kolegow. Musze powiedziec ze super jezdzi sie w takiej paczce. Do Wisly dojechalismy w miare spokojnym tempem i zatrzymalismy sie tuz przed podjazdem pod Bialy Krzyz. Dopiero w tym momencie uswiadomilem sobie ze trasa ktora wybralem jest dosyc trudna dla tych ktorzy jada ja pierwszy raz - tymbardziej w nocy. Mimo to pognalismy do gory... Na przeleczy mala przerwa na pogaduchy i papierosa... fajnie wygladaly te Mki obok siebie.
Pozniej zjazd w dol do Szczyrku i oczywiscie przerwa na dotankowanie potworow na stacji w Buczkowicach... Na stacji dosyc wesolo bo jakis Pan chcial sie chyba do Nas przylaczyc... ogladajac M3 kolegi RESO. Na trasie od stacji w Buczkowicach mialem 2 cieple momenty... kurde jednak zdecydowanie wole pomykac nieco pozniej - jest pusciej na drodze i nikt Ci nie wyjedzie...
Do BB szczesliwie dotarly 4 Mki (bo kolega metalurg odlaczyl sie wczesniej). Stanelismy jeszcze na chwile na parkingu i pogadalismy.
To chyba tyle
Podsumowujac bylo bardzo dobrze.
Jeszcze raz dziekuje chlopaki za dobry, pelen pozytywnych emocji czas...
Oto fotki z mojego aparatu:
http://rapidshare.com/files/269972844/wysylka.rar.html
i z aparatu brata:
http://rapidshare.com/files/270180129/Wojta.rar.html
Pozdrawiam i do nastepnego razu.
Na wstepie chcialbym jeszcze raz podziekowac wszystkim przybylym na spocik. Tak jak juz napisali koledzy, atmosfera byla super. Dzieki raz jeszcze.
Autek zebralo sie 5 a zabraklo kolegi Cent01. Kolega metalurg dojechal spozniony a oczekiwanie i tak bylo wymuszone innym zdarzeniem o czym za chwile.

W trase ruszylismy juz po zmroku, ja prowadzilem peleton widzac w lusterkach swiatla kolegow. Musze powiedziec ze super jezdzi sie w takiej paczce. Do Wisly dojechalismy w miare spokojnym tempem i zatrzymalismy sie tuz przed podjazdem pod Bialy Krzyz. Dopiero w tym momencie uswiadomilem sobie ze trasa ktora wybralem jest dosyc trudna dla tych ktorzy jada ja pierwszy raz - tymbardziej w nocy. Mimo to pognalismy do gory... Na przeleczy mala przerwa na pogaduchy i papierosa... fajnie wygladaly te Mki obok siebie.
Pozniej zjazd w dol do Szczyrku i oczywiscie przerwa na dotankowanie potworow na stacji w Buczkowicach... Na stacji dosyc wesolo bo jakis Pan chcial sie chyba do Nas przylaczyc... ogladajac M3 kolegi RESO. Na trasie od stacji w Buczkowicach mialem 2 cieple momenty... kurde jednak zdecydowanie wole pomykac nieco pozniej - jest pusciej na drodze i nikt Ci nie wyjedzie...
Do BB szczesliwie dotarly 4 Mki (bo kolega metalurg odlaczyl sie wczesniej). Stanelismy jeszcze na chwile na parkingu i pogadalismy.
To chyba tyle

Jeszcze raz dziekuje chlopaki za dobry, pelen pozytywnych emocji czas...
Oto fotki z mojego aparatu:
http://rapidshare.com/files/269972844/wysylka.rar.html
i z aparatu brata:
http://rapidshare.com/files/270180129/Wojta.rar.html
Pozdrawiam i do nastepnego razu.
Widzę że było super!
Trasa z tego co piszesz przesuper... kręto, czasammi można podgonić z z dohamowaniem i znowu pełen ogień... eh, może następnym razem
PS. coż się uszkodziło w czarnej? ... żółte szkła były czy zamontowałeś?
Trasa z tego co piszesz przesuper... kręto, czasammi można podgonić z z dohamowaniem i znowu pełen ogień... eh, może następnym razem

PS. coż się uszkodziło w czarnej? ... żółte szkła były czy zamontowałeś?

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Bylo super, trasa kreta ale tak jak pisalem troche trudna jak na pierwszy raz i w nocy...Kudłaty pisze:Widzę że było super!
Jako tako nie uszkodzilo sie nic. Mialem wyciek plynu wspomagania z zaslepionego przewodu - w ktorym plynu mialo nie byc, a jednak byl. Prowizorycznie poleczylem to na miejscu i tak autko zapartowalem w garazu. Za kilka dni opisze wszystkie ostatnie prace jakie przeprowadzilem nad autem.Kudłaty pisze:PS. coż się uszkodziło w czarnej? ... żółte szkła były czy zamontowałeś?
Lampy dolozone.
Dzięki wszystkim za spotkanie, pierwszy raz miałem okazję poznać tylu właścicieli eMek na raz
Venom, super dzięki za trasę. Jechałem nią jeszcze dwa razy następnego dnia, było paru maruderów po drodze, ale ogólnie pusto, tego mi brakuje w okolicach Łodzi.
Swoją drogą ciekawe co mówią ludzie w zwykłych autach, gdy widzą jak ktoś się rozpędza do 100-120 na tych krótkich prostych
Mam nadzieję, że do zobaczenia na jakimś następnym spocie.

Swoją drogą ciekawe co mówią ludzie w zwykłych autach, gdy widzą jak ktoś się rozpędza do 100-120 na tych krótkich prostych

Mam nadzieję, że do zobaczenia na jakimś następnym spocie.