[21.08.2009] Spotkanie w Bielsku + trasa objazdowa
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Re: [21.08.2009] Spotkanie w Bielsku + trasa objazdowa
Ok wiec ustalam godzine spotkania na 18.
Na parkingu pod Auchan bedziemy jakis czas wiec spoznialscy beda mieli czas zeby dotrzec.
Panowie prosze wpisywac sie na liste obecnosci abysmy wiedzieli na kogo mamy czekac:
1. Venom - oczywiscie M5 E34
Na parkingu pod Auchan bedziemy jakis czas wiec spoznialscy beda mieli czas zeby dotrzec.
Panowie prosze wpisywac sie na liste obecnosci abysmy wiedzieli na kogo mamy czekac:
2. Paffcio - rowerem
joke, M3 E46
2. Paffcio - rowerem

Gdybym tylko był właścicielem eMki to bym sie pojawił 
Udanego spotkania życze

Udanego spotkania życze
ja bym chętnie był ale w tych dniach autko będzie bez ECU
moj komputer z m3 zwiedzi norwegie hihi 

2. Paffcio - rowerem
joke, M3 E46
3.seba m3 e46
4. RESO M3 E36 cabrio
kris/// o któej będziesz jechał, no i jakie tempo, bo na moich super nisko profilowych walcach muszę mieć oczy dookoła głowy
2. Paffcio - rowerem

3.seba m3 e46
4. RESO M3 E36 cabrio
kris/// o któej będziesz jechał, no i jakie tempo, bo na moich super nisko profilowych walcach muszę mieć oczy dookoła głowy

2. Paffcio - rowerem
joke, M3 E46
3.seba m3 e46
4. RESO M3 E36 cabrio
5.kris///- M5 E34
2. Paffcio - rowerem

3.seba m3 e46
4. RESO M3 E36 cabrio
5.kris///- M5 E34
wielkia szkoda ze taka mala frekwencja, a chlopaki starali sie zrobic cos fajnego blisko slaska
ja u Was nie bylem bo bylem w innym terminie na pomorzu, ale maly spocik sie udalo zrobic.
A tu widze za daleko np. z Warszawy dojechac na Slask, bo tych z pomorza rozumiem ... a droga taka sama prawie (kilometrażowo)
zdaje sobie sprawe ze post moze zostac usuniety bo nic nie wnosi do tematu

ja u Was nie bylem bo bylem w innym terminie na pomorzu, ale maly spocik sie udalo zrobic.
A tu widze za daleko np. z Warszawy dojechac na Slask, bo tych z pomorza rozumiem ... a droga taka sama prawie (kilometrażowo)
zdaje sobie sprawe ze post moze zostac usuniety bo nic nie wnosi do tematu

- Venom
- Moderator
- Kontakt:
A ja mysle ze frekwencja jest ok jak na Nasza okolice. Wyslalem PW komu sie dalo - lecz widze ze kilka kolegow pewnie ma cos innego w planach na ten czas.
Pamietaj Paffcio ze to nie zaden M track day a tylko zwykly spocik. Jakbysmy mieli jakis ciekawy tor na caly dzien to na pewno i ludzie z poza okolic by sie skusili.
Pamietaj Paffcio ze to nie zaden M track day a tylko zwykly spocik. Jakbysmy mieli jakis ciekawy tor na caly dzien to na pewno i ludzie z poza okolic by sie skusili.
oki, tylko taka liczbe aut to ja zebralem na pomorzu a nie znalem nikogo.Venom pisze:Pamietaj Paffcio ze to nie zaden M track day a tylko zwykly spocik. Jakbysmy mieli jakis ciekawy tor na caly dzien to na pewno i ludzie z poza okolic by sie skusili.
Wiem ze nie MTD ale jakos specjalnie daleko nie ma ...
A tor mamy w Wyrazowie, 800 zl dzien

Pzdr
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
No widzisz... malo Nas na poludniu. Ja nawet dzwonilem do jednego goscia ktorego nie ma na forum a ma bardzo blisko, niestety data mu nie pasowala. Bywa...Paffcio pisze:oki, tylko taka liczbe aut to ja zebralem na pomorzu a nie znalem nikogo.
Mozna tam cos kiedys zorganizowac... aczkolwiek jak tam bylem kilka razy to srednio mi sie podobalo. Za duza dzicz obiekt nie jest zamkniety, kazdy moze sobie wiechac... zero panowania nad sytuacja.Paffcio pisze:A tor mamy w Wyrazowie, 800 zl dzien
tez znam jeszcze 3 eMki ze slaska ktore sa na forum i echoVenom pisze:Paffcio napisał/a:
oki, tylko taka liczbe aut to ja zebralem na pomorzu a nie znalem nikogo.
No widzisz... malo Nas na poludniu. Ja nawet dzwonilem do jednego goscia ktorego nie ma na forum a ma bardzo blisko, niestety data mu nie pasowala. Bywa...

no ale nic innego nie mamy niestetyVenom pisze:Mozna tam cos kiedys zorganizowac... aczkolwiek jak tam bylem kilka razy to srednio mi sie podobalo. Za duza dzicz obiekt nie jest zamkniety, kazdy moze sobie wiechac... zero panowania nad sytuacja.
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Trzeba by cos w Czechach poszukac. Moze tor BrnoPaffcio pisze:no ale nic innego nie mamy niestetyVenom pisze:Mozna tam cos kiedys zorganizowac... aczkolwiek jak tam bylem kilka razy to srednio mi sie podobalo. Za duza dzicz obiekt nie jest zamkniety, kazdy moze sobie wiechac... zero panowania nad sytuacja.

masz jakis kontakt ? bo wartalo by zrobic jakis MTD u Nas, nie usmiecha mi sie jazda na pomorze na kazdy M Track ...
- Venom
- Moderator
- Kontakt:
Troche sobie zazartowalem z tym Brnem... wynajac tor na pewno odpada ale na jakies otwarte dni mozna by sie kiedys kulnac wieksza ekipa.
www.automotodrombrno.cz
Mapka
www.automotodrombrno.cz
Mapka