Witam wszystkich Forumowiczów! Ponieważ od wielu miesięcy nie jestem w stanie znaleźć dobrego prosiaka 997 w tym smutnym kraju, poszukuję jak w temacie "emki" e92. Nie jestem jakoś specjalnie wybredny, nie interesuje mnie kolor, czy model felg... Ważne dla mnie jest aby samochód był w dobrym stanie (nie wymagam salonowego!) miał jasną, przejrzystą historię, serwisy i olej na czas (panewki!). Jestem realistą więc jestem w stanie zaakceptować lekką stłuczkę (udokumentowaną!). Preferuję skrzynie DKG ale manuala nie skreślam. Na M3 nie chce wydać więcej niż 130k - z możliwością lekkiego naciągnięcia budżetu ale TYLKO w przypadku na prawdę epickiego egmzemplarza. Spotkałem się z opinią iż dobrego samochodu pokroju 997 i M3 nie można kupić z ogłoszenia, bo rozchodzą się wśród forumowiczów, znajomych i faktycznie jest to chyba prawda. Niestety mieszkam w Rzeszowie i nie ma tutaj żadnego wyboru

Zasięg moich poszukiwań to polska południowo-wschodnia, południowa, centrralna (Rzeszów-Katowice-Warszawa + ewentualnie dolnośląskie z racji łatwego połączenia autostradowego)
Opcje must have to: EDC i M Power
Pozdrawiam
K